Ilves poikatyttö

Lisätty sivulle: 2011-11-27

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Ilves poikatyttö
5.6.2012 Ilves poikatyttö kisu on nukkunut keskuudestamme.

Kissa oli kovin arka muita ihmisiä kohtaan lukuunottamatta kotiväkeä. Pikku hiljaa myös perheenjäsenet saivat kynsistä. Yritimme päätellä mitä kissa mahdollisesti säikähti tai pelkäsi. Lopuksi tilanne meni siihen, ettei lähelle saanut tulla ollenkaan. Tämä oli todella outoa, koska ajoittain kissa oli todella hellyydenkipeä, eikä mitään ollut sattunut?

Näihin aikoihin huomasin Ilveksen kainalossa patin, jonka uskon olleen kasvain. En tietenkään itse päässyt koskemaan ja “tutkimaan”. Vein kissan lääkäriin, jossa todettiin, että kaikkien kannalta on parempi päästää kisu vihreämmille laitumille. Pohdimme myös onko mahdollisuutta löytää uutta kotia. Mutta sairasta ja niin stressaantunutta kissaa ei pidä kiusata enää suurilla muutoksilla. Terveisin Jasmine

***

12.3.2012 Ilves poikatyttö sai kodin Helsingistä

***

Leikattu naaras, noin 4v.

27.11.2011 Ilves poikatyttö on noin 4-vuotias ystävällinen puolipitkäkarvainen leikattu tyttökissa.Ilves poikatytöllä on hauskat tupsut korvissa. Ilves tyttö on kilttiluonteinen ja tulee toimeen muiden kissojen kanssa. Ilves voisi olla uudessa kodissaan ainoanakin lemmikkinä. Ilves on ollut kotikissana, kunnes sen omistaja joutui sairaalaan ja Ilves joutuu etsimään uutta kotia.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös FeLV- ja FIV-testit. Kissalla on oma virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi.