Ilona (nyk. Penni)

Lisätty sivulle: 2006-12-30

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Ilona (nyk. Penni)
7.9.2023 Pennistä tuli kissaenkeli.
***
12/2006 Ilona muutti omaan kotiin.
***
Kuulumisia kodista:2.9.2008 Pennille kuuluu oikein hyvää edelleen. Tässä nelisen viikkoa sitten Penni sai kissakaverin, joka on myös täältä Rekkujen kautta, Mikke joka nykyisin on nimeltään James. Penni hyväksyi uuden tulokkaan hyvin nopeasti ja jo Jameksen täällä olon toisena päivänä kissat alkoivat leikkiä keskenään. Penni myös pesee Jamesta ja kisut nukkuvat usein myös yhdessä kasassa :) Eli Penni tuntuu olevan oikein tyytyväinen, että sai kissakaverin. Tässä vielä pari kuvaa kisuista yhdessä. T:Terhi

9/2007 Hei, Hieman kuulumisia nyt kun Ilona/ nykyisin Penni on jo täysin kotiutunut ja yksi-vuotis syntymäpäivätkin on vietetty.

Pennistä on kasvanut oikein nätti nuori neiti ja tuntuu olevan oikein tyytyväinen elämäänsä, tämä tyttö kehrää jatkuvasti.Öisin nukkuu vieressä ja aina kun tulen töistä kotiin se odottaa ikkunassa ja juoksee ovelle vastaan kehräämään. Sitten otan sen syliini ja se kehrää ja painaa päänsä kaulalleni :) Penni on energinen, leikkii lähes kaikella mahdollisella ja on mukana kaikessa mitä teemme. Joskus kuitenkin jaksaa rauhoittua ja tulee nukkumaan syliin. Vieraita ihmisiä kuitenkin vielä katselee mieluiten hieman kauempaa.

Autossa mökille matkustaminen sujuu oikein leppoisasti ja mökillä on mukavaa ulkoilla, kaupungissa kaikki autojen ja muut äänet pelottavat joten emme ole oikeastaan täällä ulkoilleet. Tässä vielä muutama uusi kuva varttuneesta tytöstä.

24.12.2006 Hyvää Joulua kaikille! Viikon ajan on Ilona nyt ollut meillä ja paljon on jo rohkaistunut. No nyt saa jo paijatakin ja kun sen aloittaa niin kehräämiselle ja tassuttamiselle ei tule loppua. Eli oikein hyvin täällä on nyt yhteiselo alkanut.

***

Naaras, noin 3 kk

Kaunis sini-oranssi kilpikonnavarissa pienikokoinen kissatytto. Silla on kaunis pyorea paa ja lyhempi ruumis. Pikkuinen on hella ja tyyninen, ystavallinen mutta viela hieman ujo ja varovainen ihmisiin koska riittaa seuraa kissalaumassa ( 5 pennua ). Uskon etta se sopeutuu hyviin uudeen kotiin ja siita tulee rakastava ja lempea sylikissa.