Ilo

Lisätty sivulle: 2012-04-08

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Ilo
5.6.2012 Valitettavasti Ilossa ilmeni vakavia käytösongelmia ja tämän takia tytöstä tuli enkeli.

***

Narttukoira, noin 1-2v.

13.5.2012 Ilo on kotihoidossa Sastamalassa. Siihen voi tulla tutustumaan sopimuksen mukaan. Ilo on pitkäkarvaista saksanpaimenkoiraa muistuttava aktiivinen koiraneito. Ei sovellu toisten narttujen kanssa. Hihnassa kulkee kauniisti. Iloa ei suositella perheeseen, jossa on pieniä lapsia.

2.5.2012 Ilon sterilisointiin on tullut mutkia matkaan. Lievän narkoosin aikana Ilon sydämenrytmi alkoi heittelemään ja eläinlääkäri päätti, että turvallisin vaihtoehto on, ettei tyttöä sterilisoida, koska narkoosin syventäminen olisi voinut aiheuttaa sydämenpysähdyksen. Täten Iloa ei sterilisoida. Tulevan omistajan tulee olla varovainen nukutuksen kanssa. Muutoin sydän ei Ilon menoa haittaa.

21.4.2012 Ilo on siirtynyt Tallinnan tarhalle hoitoon, jossa tyttö sterilisoidaan. Ilo on valmis matkaamaan Suomeen 19.5. Ilon turkki on tällä hetkellä hieman huonommassa kunnossa, mutta se myös trimmataan, jotta tyttö olisi mahdollisimman kaunis, ennen uuteen kotiin saapumista. Uusissa kuvissa Ilo esittelee muutamaa osaamaansa temppua!

11.4.2012 Erittäin kaunis ja ihmisrakas Ilo odottaa omaa kotia. Ilo on rodultaan saksanpaimenkoirasekoitus, joka on kooltaan n. 55 cm ja painoa tytöllä on n. 25 kg. Ilo odottaa nätisti ihmisen mennessä sen häkkiin ja lenkkeily tytön kanssa on mukavaa. Tyttö ei turhia hötköile ja tulee pyydettäessä ihmisen luokse nauttimaan rapsutuksista. Muihin ohimeneviin koiriin Ilo suhtautuu uteliaasti, eikä se räyhää lenkillä. Kerrassaan upea koira, joka etsii saksanpaimenkoiralle tyypillisesti aktiivista kotia.

Koira luovutetaan uuteen kotiin tunnistusmerkittynä, rokotettuna ja loishäädettynä. Lisäksi tytöllä on EU-lemmikkipassi josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kulukorvaus koirasta on 200 euroa.