Huuru

Lisätty sivulle: 2014-02-14

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Huuru
14.4.2014 Huurusta tuli kissaenkeli sairauden vuoksi.

Huuru joudututtiin nukuttumaan pitkään jatkuneen sairastelun vuoksi, johon ei lääkitykset auttaneet.

***

Leikattu naaras, noin 1 v. Kotihoidossa Helsingissä

11.3.2014 Huuru on hienosti reipastunut kotihoidossa. Huurua saa rapsutella ja harjata syömisen ohessa. Suurimman osan ajasta Huuru viettää jo poissa sängyn alta ja tykkää tarkkailla ympäristöään kiipeilypuun kolosesta. Telkkaria katsellessa Huuru tulee lähelle istuskelemaan, mutta sohvalle ei pikkuneiti ole vielä uskaltautunut. Huuru tulee reippaasti haistelemaan kättä ja reipastuu päivä päivältä enemmän. Herkut ovat myös Huurun mieleen ja niitä tullaan hakemaan kotihoitajan kädestä.

17.2.2014 Huuru uskaltautuu hiljalleen olla jo esillä eikä vain sängyn alla piilossa. Huuru tarvitseekin itselleen rauhallisen kodin ja ihmissosiaalisen kissakaverin, joka näyttäisi sille mallia.

14.2.2014 Ystävykset Huuru ja Huisku etsivät omaa kotia. Huuru on vähän ujo ja varautunut hopeanharmaa-valkoinen kissaneito, Huisku taas reippaampi nuori punainen kolli.

Kaksikko on kotoisin savolaisesta maalaistalosta jossa kissojen määrä oli päässyt lisääntymään liiaksi. Huuru on edellisessä kodissaan käräyttänyt kylkikarvansa uunin kylkeen. Tämän takia Huurulla on vielä keltaista karvaa kyljissä.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.