Hunsvotti

Lisätty sivulle: 2011-04-07

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Hunsvotti
5.5.2011 Hunsvotista tuli kissaenkeli äkillisen sairauskohtauksen johdosta.

Vain pienen hetken luonani tassuttelit, silti suuren suuri tassun jälki jäi
sydämeeni <3 -Kotihoitaja Katja

***

Leikattu uros, noin 9kk (huhtikussa 2010), kotihoidossa Helsingissä

26.4.2011 Lisätty uusia kuvia ja kuulumisia: Hunsvotti on ollut tänään luonani kotihoidossa tasan kolme viikkoa. Herra on rohkaistunut kovasti näiden viikkojen aikana,tosin vieraita vielä hiukan ujostellaan ja tarkkaillaan piilosta. Leikin avulla käydään lopulta vieraatkin tutkimassa. Hunsvottia saa silittää, hän kehrää hurjasti ja puskee. Herran naukuminen on hauskaa kurinaa, kuulostaa ihan sammakolta:) Hunsvotin kuntokin on jo hiukan kohentunut, ja jaksaa peuhata siskonsa kanssa hienosti.

Hunsvotti elelee nyt koko asunnossa minun ja omien kissojeni kera ja tulee hienosti toimeen näiden kanssa. Hunsvotti olisi enemmänkin kaveria omien kissojeni kanssa ja yrittää niitä puskea, heittelee upeita kuperkeikkoja, mutta omat neitini ei sula herran lähestymisyrityksille.

Hunsvotti saa keskiviikkona tunnistesirun ja on sen jälkeen valmis lähtemään omaan kotiin:)

7.4.2011 Hunsvotti on vielä vähän ujo, mutta utelian leikattu poikakissa, jolla on upea tabbykuvioinen turkki. Kohtalainen vatsakin on tälle nuorelle herralle jo ehtinyt kasvamaan, joten nuoren miehen ruokailuun on hyvä kiinnittää huomiota. Hunsvotti saapui luokseni kotihoitoon yhdessä siskonsa Naperon kanssa 3.4.2011

Ensimmäinen päivä kului sängyn alla siskoa suojellen. Uudesta paikasta huolimatta, oli hädät osattu käydä tekemässä astiaan ja ruokakin oli käyty syömässä yön hiljaisuudessa.

Toisena päivänä Hunsvotti uskaltautui näyttäytymään jo hiukan sängyn alta siskonsa rohkaisemana. Uskalsipa jopa hiukan sormenpäitäni käydä nuuskaisemassa.

Kolmantena päivänä uteliaisuus vei voiton arkuudesta ja Hunsvotti kävi tutustumassa isompaan osaan asunnosta varovasti tassutellen. Ollessani hoitohuoneessa Hunsvotti uskaltatui hypätä sängyn päälle ja viipyi siinä hetken minusta välittämättä. Maatessani huoneen lattialla tuli Hunsvotti viereeni heittelemään upeita kuperkeikkoja, niitä tämä nuorukainen tosiaan osaa heitellä antaumuksella.

Neljäntenä päivänä Hunsvotti oli jo taas paljon rohkeampi ja tutkimumatka hoitohuoneen ulkopuoliseen maailmaan kävi jo reippaammin. Hunsvotti ohitti minutkin niin läheltä, että ihan hipaisi selkääni kulkumatkallaan. Ja taas sain nautia upeasta kuperkeikkashowsta. Ihminen on Hunsvotin mielestä tutustumisen arvoinen, mutta haluaa tehdä sen kaikessa rauhassa omaan tahtiinsa.

Tämä poika kaipaa kissaseuraa ja uuteen kotiin muuttaisi mielellään siskonsa Naperon kanssa yhdessä.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun.