Hunski

Lisätty sivulle: 2006-12-29

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Hunski
9/2006 Hunsikista tuli enkeli

Joudumme ottamaan sinuun yhteyttä ikävissä merkeissä. Rakas Hunski kissamme nukkui eilen pois. Olimme kiinittäneet huomiota, että Hunski menetti ruokahaluaan ja oli muutenkin vaisu, makoili vain kaiken päivää eikä jaksnut leikkiä. Kolmoisrokotteen tehosteen annon jälkeen oli vielä alkanut ilmetä aivastelua ja nuhaa.

Veimme Hunskin eläinlääkärille, joka huomasi että Hunskilla oli hampaat kovin huonossa kunnossa. Ikenissä oli paha tulehdus ja hampaita oli reikiintynyt ja katkeillut. Pienet etuhampaat puuttuivat melkein kokonaan. Saimme Hunskille antibioottikuurin tulehdusta varten sekä loishäädön ja varasimme uuden ajan hammaskivenpoistoon.

Eilen sitten aika oli ja olimmekin hyvillä mielin, koska antibiootit olivat purreet ja Hunski oli kuin toinen kissa, ruoka maistui todella hyvin ja energiaa riitti touhuta päivällä. Eläinlääkäri antoi Hunskille nukutuslääkettä ja me poistumme muualle odottamaan, että saamme rakkaamme takaisin kotiin.

Kun tulimme takaisin hakemaan kissaa meille kerrottin ikäviä uutisia. Hunski oli saanut nukutusaineesta allergisen reaktion, keuhkot olivat alkaneet rahista ja niihin oli kertynyt vettä. Eläinlääkäri oli yrittänyt kaikkensa, antanut happea ja vastalääkettä mutta mitään ei ollut tehtävissä, Hunski ei enää jaksanutkaan herätä. Reaktio on kuulemma todella harvinainen ja eläinlääkäri oli arvellut, että Hunskin taustakin on voinut vaikuttaa asiaan. Nyt mielessämme on vaan valtava suru, ikävä ja kaipaus.

Kiitos teille, että saimme viettää tämän lyhyen ajan Hunskin kanssa ja antaa rakkautta ja lämpöä täynnä olevan kodin. Suurella kaipauksella Hunskia muistellen Elisa, Mikko ja Maria Alanen

***

27.5.2006 Hunski muutti omaan kotiin Espooseen

***

Leikattu uros, noin 3,5v.

Hunski on komea ja iso kolli, mutta kaiken sen suuren kuoren alla sykkii lämmin sydän. Hunski on sosiaalinen herrasmies joka on samassa hoitokodissa Pulla-kissan kanssa ja kaipasi jo pian omaan kotiin!

Hunski on 3v. leikattu uros jolla on ollut tosi traaginen elämä. Nuori erittäin ystavallinen leikattu uros oli hylätty vieraalle aluelle syksylla 2 vuotta sitten. Paikalliset urokset heti repivät sen pään ja erityisesti vatsan, jotka olivat sitten pahassa kunnossa. Yksi mummo, joka ruokki kissoja, otti sen kotiin ja lääkitsi, ja hoiti talven. Viime keväänä mummo meni maalle, mutta kissaa sinne ei haluttu ja se oli koko kesän talon vieressa ulkona odottelemassa mummoa.

Mummo palasi kotiin- kissa ryömi vastaan, oli saanut kovan iskun selkään ja takakäpälät eivät liikkunut. Mummo otti sen taas kotiin ja lääkitsi, ja hoiti talven ja kissa alkoi taas kävellä. Mutta kevääna kaikki toistui. Viime syksyllä mummo palasi kotiin ja meni etsimään kissaa. Roskasäiliön vieressa oli iso halkeama asfalttissa, missä kissat piilleskelivat. Kun työläiset tulivat asfaltoimaan- kissat menivat piiloon. Työläiset näkivat sen mutta aloitivat työn ja heittivat päälle hiekkaa ja sepelia. Monet mummot ja meidän mummokin juoksivat apuun ja kaivoivat ne raukat ulos- mutta 7 kissa olivat jo kuollut ja vain 1 oli elossa- se oli valkea-musta kissa. Nyt on taas kevaat ja mummo meene taas maalle, hän ei saa ottaa kissa ja pelkää jättää sitä- ties mitä tapahtuu