Hokkuspokkus (nyk. Knut)

Lisätty sivulle: 2011-02-16

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Hokkuspokkus (nyk. Knut)
2024 maaliskuussa Knutista tuli kissaenkeli.
***
5.5.2011 Hokkuspokkus muutti omaan kotiin Turkuun toisen kissan kaveriksi.****

Kuulumisia kodista:

10.5.2011 Hei! Heti kun tulimme kotiin torstaina Hokkupokkus (nykyinen Knut) oli kuin kotona. Ensimmäisen tunnin sisällä hän oli jo ehtinyt syödä, käydä laatikolla, leikkiä, hypätä syliin, tutkia koko asunto ja juosta mun jaloissa. Sama meno on jatkunut ja Knut meni heti moikkaamaan veljeni kun hän tuli kylään sunnuntaina. Knut ja Orvar-kissa ovat jo hyviä kavereita. Leikkii, painii, syö samasta kupista, nukkuu vierekkäin ja kun Knut tulee mun luo, niin Orvar on heti perässä. Lähetän kuvan jossa ne nukkuvat vierekkäin aamupäiväauringossa.

Terveisin, Ann-Charlotte

****

Leikattu uros

Hokkuspokkus on alle vuoden ikäinen, mustavalkoinen uroskissa, joka on vailla rapsutusvalmista kotia.

24.4.2011 Hokkuspokkus on kotihoidossa Turussa.

4.4.2011 Hokkuspokkuksen kodin löytymisellä alkaa olla todella kiire, sillä Virumaan turvakoti lakkaa olemasta 1.5.2011. Mikäli sydämessäsi ja kodissasi olisi Hokkuspokkus-kissan mentävä aukko, otathan yhteyttä varaajaan.

15.2.2011 Mjau! Olen Hokkuspokkus, leikkisä ja touhukas, pienikokoinen, mustavalkoinen kissapoika. Pidän ihmisistä ihan kauheasti ja mielipuuhaani onkin kiivetä syliin hakemaan lämpöä ja huomiota! Tällä hetkellä asun löytöeläinsuojan parakissa parinkymmenen muun kissatoverin kanssa, ja tulen näiden kanssa vallan hyvin juttuun, sillä olen luonteeltani kiltti ja sopeutuvainen. Minulla on hauskat kellertävät silmät ja olen vielä aika pienikokoinen. Sanovat, että lumovoimaani on vaikea vastustaa.

Ikää minulla ei ole vielä edes vuotta. Osaan käyttää hiekkalaatikkoa. Jos sinulla on tarjota minulle hyvä, sitoutunut ja rapsutusvalmis koti, yhdistys järjestää minulle kuljetuksen Helsinkiin, josta voit minut noutaa.

LUOVUTUSMAKSU on 120e, mihin kuuluu EU-passi, sisäloishäätö, ulkoloishäätö, rabiesrokotus, kolmoisrokotus, sterilointi, tunnistemikrosiru, sienitesti sekä FeLV- ja FIV-testit.