Hippu

Lisätty sivulle: 2007-01-02

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Hippu
28.12.2006 Hippu-vanhuksesta tuli koiraenkeli

***

Keväällä 2003 Hippu sai kodin pääkaupunkiseudulta.

***

Kuulumisia kodista:

02/2006: Herra Hippu on ollut melkein kolme vuotta viettämässä eläkepäiviä luonamme. Alku oli terveydellisesti vaikea; suu haisi mädälle turskalle, seitsemän hammasta vedettiin, nivelrikko olkanivelissä, luurangonlaiha, matoja, piilokiveskasvain, joka leikattiin, melkein kuuro.
Alussa Hipulla oli hirveä nälkä, parin tunnin välein kiljumassa keittiössä ruokaa ja nyt ollaan niin nirsoa että. Alussa kaikkea vaadittiin kovaäänisesti ja nähtävästi pikkuhiljaa meni perille, että kaikki hoituu, joten viimeiseen puoleentoista vuoteen Hippu ei ole puhunut enää mitään. Hämäränäkö on olematon ja sydänlääkkeet saatiin pari kuukautta sitten. Minulla nämä vanhukset ovat aina olleet sydäntä lähellä ja oli todella sydäntä lämmittävää seurata Hippulin kuntoutumista ja elämän ilon palautumista ja toivottavasti vuosia on vielä elettävänä yhdessä.

***

Hippu on jo vanhempi koira, joka ei ikänsä takia saanut Virosta kotia. Veimme sen tarhalta lääkäriin ja kotihoitoon. Hipun hampaista puuttui osa ja se oli todella laiha. Sen näkö ja kuulokin ovat iän myötä heikentyneet.

Hippu tuotiin Suomeen kotihoitoon ja hoidosta tulikin pitkäaikaisempi, kuin kukaan odotti. Hippu sai hoitajan luota “ikuisuus-hoito-sopimuksen” Viimeisessä kuvassa herra on trimmattu ja hampaat hoidettu :)