Himalaja

Lisätty sivulle: 2006-12-29

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Himalaja
15.2.2007 Himalaja nukkui pois

“Tänä aamuna herätessäni löysin Himalajan kuolleena. Eläinlääkäri epäilee sydämen pysähdystä. Lepää rauhassa, äitin rakas karvakasa.”

***

6/2006 Muskotti ja Himalaja -kissat saivat yhteisen kodin Jyväskylästä

***

Kuulumisia kodista:

14.6.2006 Nyt on sitten viikko siitä kun pojat mulle tulivat. Kaikki on mennyt tosi hyvin, ja poitsut ovat sopeutuneet hienosti. Ensimmäinen ilta ja seuraava päivä meni tutkiessa ja ihmetellessä. Päikkärit tosin nukuttiin yhdessä. Muskotti jalkopäässä ja Himalaja tyynyn vieressä. Poitsut ovat kumpikin kehrääväisiä ja puskevat kovasti. Himalaja viihtyy hieman enemmän omissa oloissaan,mutta tulee kyllä puskemaan vieraitakin valmistauduttuaan hetken henkisesti sängyn alla :) Muskotti on hirmuisen kova juttelemaan, ja ääni on hyvin mahtipontinen :) Kaikki on siis mennyt todella hyvin, ei mitään ongelmia! Aivan ihania kissoja.

***

Uros, noin 4,5v.

Himalaja on mustavalkoinen kisu, joka viihtyy Muskottia enemmän omissa oloissaan. Pitää kuitenkin kovasti hellittelystä ja tulee usein niiden toivossa puskemaan. Naruleikit ovat Himalajan suosikkeja.

Kaksi leikattua poikakissaa Muskotti ja Himalaja etsivät kotia. Kissat ovat puolipitkäkarvaisia maatiaskissoja. Mukana tulevat hoitotarvikkeet ja kuljetuslaukut.

Pojat ovat olleet sisäkissoja koko elämänsä, mutta Muskottia on välillä käytetty valjaissa pihalla. Kisut eivät ole olleet muiden eläimien (esim koirien) kanssa tekemisissä kissoja lukuunottamatta. Toivoisimme, että kisuille löytyisi yhteinen pitkäaikainen ja vakituinen koti, jossa ei ole pieniä lapsia.