Hiili (nyk. Väinö)

Lisätty sivulle: 2010-11-05

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Hiili (nyk. Väinö)
9.7.2016 Väinöstä on tullut kissaenkeli.

***

8.1.2011 Hiili sai kodin Porista.

****

Kuulumisia kodista:

11/2011 Lisätty Väinölle uusia kuvia. Poika on omistajan mukaan kova pusupoika :)

7/2011 Kävin moikkaamassa Väinö-poikaa ja pojasta oli kasvanut erittäin komea pikkukolli. Väinöpoikaa on vaivannut sitkeä räkäinen aivastelu, joka nyt oli helpottanut. Vierailuhetkellä Väinöllä oli menossa parempi kausi, eikä aivastelua ollut havaittavissa.

5/2011 Lisätty Väinöpojalle uusia kuvia.

21.1.2011 Vauvalle kuuluu oikein hyvää, isoveli välillä yrittää pitää vähän jöötä, mutta pikkunen laittaa hanttiin kyllä napakasti! Otin pojista juuri kuvan, jossa he tuutivat vierekkäin (harvinaista herkkua). Laittelen sitä sähköpostilla, jahka ajan kuvat koneelle! Ruokahalua riittää, masu kasvaa ja kakkakin on jo melkein normaalia. Veden joukkoon laitan aina maitohappobakteereita, pysyy pojat terveenä!

****

Urospentu noin 3 kk, kotihoidossa Turussa

9.12.2010 Hiili on edelleen sama loistopoika, joka tykkää ihmisestä ja usein tuleekin köllöttelemään ihmisen viereen. Hiilelle on varattu rokotusaika 21.12 ja poika olisikin jouluksi valmis lähtemään uuteen kotiin. Hiilellä oli hoitoontulon alkuvaiheessa nuhaisuutta, joka hoidettiin antibiooteilla. Hiili on aina menossa mukana, soitettaessa Rock Band peliä myös Hiili osallistuu kiipeämällä rumpujen päälle tai tassuttelemalla kitaran sointuja. Aina ihmisen nähdessä täytyy hurruutella ja usein Hiili kulkee perässä pienen elefantin tavoin.

5.11.2010 Hiili on ison kissapopulaation entinen heikko lenkki. Hiili oli ilmestynyt mummon tupaan ilmojen kylmetessä pienenä kaverina. Hiili oli niin nälkiintynyt, että haettaessa Hiili sijaiskotiin Hiili ei aluksi syönyt itse vain ruokittiin suoraan suuhun, jotta nälkä heräisi uudelleen. Kuitenkin aina ihmisen nähdessä alkoi pörinä.

Nyt Hiili on vahvistunut ja ruoka maittaa hyvin, onpa pojalle kertynyt elintasovatsaakin, kun kaikki mitä on näkösällä maistuu :) Hiili hurmaa ihmiset rennolla ja ihmisrakkaalla olemuksellaan. Hiilellä oli aluksi vaiva, että kynnet eivät menneet anturoihin sisälle ja kynsiä leikattiin, koska Hiili jäi joka paikkaan kiinni. Pojan kasvaessa ongelma on poistunut. Eläinlääkäri tarkastaa, rokottaa ja siruttaa Hiilen ennen uuteen kotiin menoa. Hiileen voi tulla tutustumaan kotihoitopaikkaan Turkuun. Hiilen hoitopaikassa on muita kissoja ja koiria, joiden kanssa Hiili tulee hyvin toimeen. Kulukorvaus Hiilestä on 100 €.