Herra Taxa (nyk. Nipsu)

Lisätty sivulle: 2007-01-02

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Herra Taxa (nyk. Nipsu)
31.3.2011 Nipsu nukkui pois

Kasvainsairaus levisi ja paheni hoidosta huolimatta, joten nukutus oli ainoa vaihtoehto.

***

11/2005 Herra Taxa sai kodin

***

Kuulumisia kodista:

11.12.2008 Hei! Nipsun kanssa menee oikein loistavasti. Nyt on kolme yhteistä vuotta takana. Kuvia tulee myöhemmin :)

1/2006 Lähdimme 5.12.2005 ystäväni ja pikkusiskoni kanssa aamulla ajamaan Ouluun mistä jatkoin junalla Helsinkiin. Perillä Helsingin rautatieasemalla sitten vihdoin näin tämän pienen otuksen, jonka saamiseksi oli vuodatettu hikeä ja kyyneliä. Sitten alkoi kotimatka mikä sujui loistavasti. Nipa nukkui suurimman osan matkasta. Kuusamossa olimme n. klo neljä aamuyöllä. Vietimme oikeastaan koko kuukauden maalla vanhempieni luona minne Nipsu sitten enemmän kotiutui.

Nipsu on vapaana pihalla mutta karkailee todella harvoin. Töissä nipsu oli mukana. Hevoset oli kokonaan uusi juttu ja niitä täytyi kovasti haukkua mutta hetken päästä ne eivät enää olleetkaan niin jänniä. Tallikoira Karposta tulikin sitten oikein kunnon ystävä jonka kanssa Nipsu lepatti päivät. Kotona kaupungissa on paljon koiraystäviä joiden kanssa sitten leikitään. Merkkailun kanssa on ollut hieman ongelmia mutta toivottavasti sekin ongelma kitkeytyy pois. Lievää eroahdistusta on ilmennyt mutta vain haukkumisella kun jää hetkeksi yksin, tavaroita ei ole tuhoutunut onneksi, eikä Nipsu kyllä ole joutunut yksin olemaan koko aikana yhteensä kuin ehkä muutaman tunnin. Nipsu löysi myös itsellen tyttöystävän, pystykorvasekoitus nimeltään Nalle, harmi vain että nyt ei nämä kaksi voi olla paljon tekemisissä kun Nallella on juoksu, emme halua pikku Nipsuja ja Nalleja. Kaikki on siis mennyt paremmin kuin hyvin ja tästä pikku “pötkylästä” on tullut koko perheen uusi rakkauden kohde vanhan koiramme kuoltua 15 vuotiaana.

Nipsu on myös kova leikkimään ikäisekseen. Kissa-hiiri leikki on suosikki ja leluja on revitty riekaleiksi monta kappaletta. Nipsulle on tuottanut hieman ongelmia tämä Pohjois-Suomen talvi, pakkaset ovat välillä kovia ja lunta on paljon, liian paljon Nipsun jalkojen pituuten katsoen mutta korkeasta hangestakin selviää loikkimalla ja pomppimalla.

***

Uros

KUVAUS: Hr. Taxa oli tullut erään ihmisen ovet taakse, hän ei voinut pitää koiraa itse ja toi sen tarhalle. Kävelee remmissa nätisti ja on tottelevainen. Hr Taxa ei ole tottunut toisiin koiriin, mutta ei haasta riitaa vaan menee pois. Hyvin ruokittu.