Hemera

Lisätty sivulle: 2013-09-24

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Hemera
26.8.2013 Hemerasta tuli kissaenkeli.

Hemera oli kaunis musta pikkuneiti, joka oli liian heikossa kunnossa jaksaakseen kasvaa isoksi kissaksi. Eläinlääkäri suositteli pikkuneidin päästämistä paremmille metsästysmaille ja siellä se nyt temmeltää muiden kissaenkeleiden kanssa. Kaunis pikkumusta <3

***

Naaraspentu, syntynyt 16.7.2013, kotihoidossa Helsingissä.

Hera, Kronos, Dionysos, Uranos ja Apollon ovat sisaruksia, jotka saapuivat yhdessä Nyks-emonsa kanssa yhdistykselle kotihoitoon 16.8.2013. Samassa hoitopaikassa ovat myös Gaia-emo pentujensa Afrodite, Pandora ja Demeter kanssa sekä orposiskokset Athene ja Aramis. Nämä suloisuudet ovat lähtöisin samasta kodista Satakunnasta.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan puhelimitse. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentujen luovutusikä on vähintään 12 viikkoa.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180€. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.