Helmi-Adalmiina

Lisätty sivulle: 2010-09-01

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Helmi-Adalmiina
3.11.2010 Helmi-Adalmiina nukutettiin ikiuneen pahentuneen käytöshäiriön vuoksi.

“Muistamme sitä lämmöllä. Suremme, olipa se elänyt kanssamme pitkään tai vain vähän aikaa. Kissat jättävät jälkensä, joita ei voi koskaan pyyhkiä pois.” – Helen Exley ” Rakkaudesta kissoihin”

***

Leikattu naaras, noin 2v.

3.10.2010 Helmi-Adalmiinasta uusia kuvia kotihoidossa. Helmi-Adalmiinakin odottaa jo kovasti omaan kotiin pääsyä. Vaikka hänestä ei varsinaiseksi sylikissaksi olisikaan, niin kyllä hän kovasti ihmisen seurasta ja läsnäolosta pitää.

21.8.2010 Helmi-Adalmiina on valkoinen, ruskearaitaisin merkein oleva leikattu tyttökissa, joka on tullut yhdistykselle uutta kotia etsimään. Helmi-Adalmiinan vanha omistaja ei enään pystynyt huolehtimaan tyttösestä. Helmi-Adalmiina on aikuinen steriloitu kissa. Helmi-Adalmiina ei välitä kovin paljon silityksistä. Muutama silitys on riittävä hänen mielestään. Sen jälkeen jos ihminen jatkaa, niin Helmi-Adalmiina voi ottaa kädestä kiinni merkiksi, että “nyt riittää”. Reikiä ei käteen tule, mutta tämän vuoksi emme luovuta Helmi-Adalmiinaa aivan pienten lasten perheeseen. Helmi-Adalmiina on sijaiskodissa Nakkilassa ja Helmiä voi mennä katsomaan sopimuksen mukaan.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun.