Hector

Lisätty sivulle: 2009-10-23

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Hector
31.3.2010 Hectorista tuli tänään koiraenkeli.

Hectorin reisiluidenpäät olivat epämuodostuneet ja poika kärsi kovasti kivuista.

***

17.11.2009 Hector sai kodin Espoosta toisen koiran kaverina:)

***

Kuulumisia kodista:

2.2.10 Hector on nyt kotiutunut meille ja edistynyt huimasti, siitä mitä oli kun tuli. Aloitin pojan kanssa koirakoulun ja tulokset näkyivät jo ekan kerran jälkeen. :) Lähinnä opetellaan ohittamista ja muitakin ihan perusjuttuja.

Hector pääsi myös päivähoitoon kokeilemaan, miten tulee toimeen muitten koirien kanssa, kun hihnassa käytös oli pikkusen arvaamatonta. Hienosti meni! :D Hector leikki ja touhusi muitten koirien kanssa ihan nätisti, eikä yrittänytkään alistaa ketään tai näykkiä. :) Viikonloppuhoito meni myös erinomaisesti, tosin poika ei malttanut oikein tehdä tarpeitaan kuulemma ulos, kun oli niin innoissaan uusista kavereista. :D
Kevään odotuksia kaikille rekkulaisille!
T: Mari, Samu, Hector ja Netta

10.12.2009 Meillä on lähtenyt hyvin käyntiin tämä yhteiselo. Koirat ovat kun paita ja peppu ja kulkevat peräkkäin niin sisällä, kun ulkonakin. :)

Leikkautin Hectorin n. viikko sitten ja se meni hyvin, tosin se ei vielä tunnu vaikuttavan mitenkään muuhun menoon. :) Haava on parantunut hyvin, eikä tarvittu kipulääkkeitäkään, kun herra niin reipas oli leikkauksen jälkeisenä päivänä.

Ulkoilu on rauhoittunut, alun päättömän sinkoilun sijasta, Hector kävelee nätisti vierellä ja välillä käy haistelemassa ja merkkailemassa. Toisen koiran kohtaaminen on vielä haaste, mutta päivitäin opetellaan ohittamista. :) Ruokailu on sujunut hienosti ja tuntuu maistuvan herralle kaikki ruuat, ollaankin saatu Heculle painoa hieman lisää. Tarkoitus on saada herralle vielä hieman painoa ja sitten miettiä sopivaa harrastusta herralle. Mikään kiire tietenkään ei ole. :) Laitan tässä kuvan Hectorista ja meidän pikku neidistä.

***

Kastroitu uros, noin 2v.

23.10.2009 Hector on noin 2 vuotias uroskoira Pärnun tarhalla. Hector otettiin pois entiseltä omistajaltaan sillä tämä ei ollut huolehtinut Hectorin hyvinvoinnista…

Hector on tällähetkellä hyvin iloisen ja avoimen oloinen nuorimies. Se suhtautuu kaikkiin ihmisen todella ystävällisesti ja minutkin poika vastaanottaa kuin vanhan parhaan ystävänsä.

Hihnassa Hector yrittää itsepintaisesti kiertää minua jatkuvasti ympäri, ei ole vaikea arvata pojan viettäneen jo pitemmän aikaa ketjun päässä. Vauhtia ei tältä pojalta puutu ja olen alkuun varsin pyörryksissä Hectorin hösellyksestä. Pikkuhiljaa pojan meno kuitenkin rauhoittuu ja alan saamaan herraan kontaktia. Hector tykkää kovasti rapsuttelusta ja huomiosta mutta voiton vie kuitenkin ihanainen Natale-tyttönen:) Natalen kanssa Hector painiikin innoissaan ja tämä pariskunta tulee mainiosti toimeen keskenään.

Hector kaipailee itselleen aktiivista kotia, ja plussaa olisi jos kodissa odottaisi tyttökaveri tätä leikkisää pojankoltiaista. Hector on säkäkorkeudeltaan arviolta noin 60 senttimetriä.

Hector luovutetaan uuteen kotiin tunnistusmerkittynä, rokotettuna ja loishäädettynä. Lisäksi sillä on EU-lemmikkipassi josta toimenpiteet käyvät ilmi.
Kulukorvaus 150 euroa.