Hassu

Lisätty sivulle: 2011-09-05

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Hassu
19.7.2012 Hassusta tuli enkeli.

“Kaikki oli niin hyvin… Alkuvaikeuksien kautta sinusta kehkeytyi upea, fantastinen koira. Elämämme koira.
Kohtalosi oli kuitenkin määrätty jo muualla. Olit luonamme vain hetken, mutta rakensit sydämiimme sellaisen kodin, joka ei sieltä koskaan unohdu. Huumorintajusi oli omaa luokkaansa. Olit niin onnellinen!
Mutta mikä tärkeintä, sinä teit meidät onnellisiksi. Ihan jokainen päivä. Jää hyvästit rakas ystävämme. Rakastimme sinua niin kovin….
Nyt sinulla ei ole enää kipuja ja voit juosta niin lujaa kuin haluat.
Sanna ja Juha”

***

23.11.2011 Hassu jääkin kotiinsa.

***

17.11.2011 Hassu etsii uutta kotia itsestään riippumattomista syistä. Hassu on energinen koira, mutta hyvin oppivainen. Hassu tarvitsee tekemistä ja jämäkän omistajan. Hassun kiviongemaa ei ole suomessa olo aikana havaittu. Lisätietoja soittamalla. Kulukorvaus kodinvaihtajasta 60 euroa.

***

29.10.2011 Hassu sai kodin ainoa koirana.

***

Lisätty kuva kotisohvalta.

***

Aikuinen uroskoira Valgan tarhalla.

12.10.2011 Hassu on hyvin voimakas koira, mutta erittäin fiksu. Lenkkeillessä tarvitaan jonkin verran voimaa mutta kivasti poika ottaa kontaktia ja on varmasti helpohkosti opetettavissa kauniiksi remmilenkkeilijäksi. Ei ole mikään mahdoton höyryveturi siis. Hassu on melkoisen levoton mikä purkautuu kivien etsimisellä ja niiden kanssa touhuamisena kopissa. Kolina kopissa oli melkoinen kun Hassu kiviä heitteli ympäriinsä siellä sisällä. Lelut ei kiinnosta ollenkaan vaikka niitä olisi tarjolla. Kivi-ongelmaan on syytä varautua ja valmistautua tekemään töitä asian eteen. Turhautunut käytös voi kuitenkin unohtua omassa kodissa jossa on virikkeitä ja tekemistä. Hassu ei valitettavasti tule toimeen kissojen kanssa.

5.9.2011 Hassu on komea rotikka uros, se on ystävällinen. Hassu tarvitsee kodin omakotitalosta tai maaseudulta, sillä se haukkuu jonkin verran. Hassu tarvitsee energisyytensä vuoksi myös paljon tilaa juosta ja touhuta. Hassu on ollut Valgan tarhalla pian jo puoli vuotta ja sen olisikin jo aika päästä omaan kotiin.

Hassu luovutetaan uuteen kotiin tunnistusmerkittynä, rokotettuna ja loishäädettynä. Lisäksi sillä on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Hassu tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle. Hassu kastroidaan ennen Suomeen tuloja, joten sen kulukorvaus on 200 euroa.