Hasse (nyk. Matti)

Lisätty sivulle: 2008-01-26

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Hasse (nyk. Matti)
3.12.2014 Matista tuli kissaenkeli.

Pitkällisen sairastelun jälkeen oli Matille parempi olla kärsimättä enempää kivuista. Ihmisarkana lääkitys sekä muu olisi ollut liian rankkaa tuolle pojalle.

Kiltti ja ihanan kultainen kissaystävä. Meillä oli monta hyvää vuotta. Suru on perheellämme kova. ;'(

***

22.5.2008 Hasse muuti omaan kotiin Poriin.

Kuulumisia kodista:

14.7.2008 Hasse on muuttunut parissa kuukaudessa ihanaksi, mutta ujoksi kissaksi. Ruoka maistuu ja uni. Kissalauma ennen Hassea on alkanut hyväksyä hänet varovasti joukkoonsa ja antaa hänen hellyydenosoituksillensa jo vastinetta! Sen tämä poika osaa, sillä hän saa aivan ylitsevuotavaisia kehräys ja paijauskohtauksia, siinä menee kumoon kaikki mikä osuu tielle :-) Siitä pienestä, pelokkaasta ja haisevasta luurankokissasta on tullut kaunis ja lempeä kissa. Syliin hän ei vielä anna ottaa, mutta kiertelee jaloissa ja haluaa tulla paijatuksi.

Päivä kerrallaan mennään ja välillä poika saa pelkokohtauksia, jolloin tavallaan taantuu ja eristäytyy maailmasta. Hän kyllä tietää ettei ole meillä hätää ja on alkanut nauttia elämästä. Ainoa asia mihin kissa ei suostu on ulos meneminen, muut kisut kun pääsevät nautiskelemaan valvotusti koppiin niin Hasse lähtee karkuun kun ovi avataan. Kuvaaminen on toinen asia josta ei vielä tule mitään, kamera on hirveän pelottava kun näkee sellaisen!

Olemme niin onnellisia että Hasse on osa meidän perhettä.

***

Uros, noin 10-11kk (toukokuussa 2008)

6.5.2008 Hassella olisi kiire löytää oma koti, sillä kotihoitaja lähtee kesäksi töihin muualle eikä voi siis enää hoitaa kissaa.

29.2.2008 Kuulumisia: “Hasse on suloinen ja rakastava kisuli. Yksi vanhempi rouva loysi sen pienena pennuna ja kisu rakastaa hanta kovasti- antaa suukkoa, on yha sylissa… Mutta rouva elaa yksin siksi kisu voi olla ujo vieraiden suhdessa. Lapsia kisu ei ole nahnyt siksi se voi olla pelokas niiden suhdessa.”

23.2.2008 Hasse on kastroitu helmikuun alussa.

26.1.2008 Komea nuori kolli, Hasse odottaa omaan kotiin pääsyä.

Kertomus Tallinnasta: “noin 5-6kk uros / Komea tuuheaturkkinen isokokoisempi kolli. Se on erittäin suloinen ja ystävällinen, tyyni ja rauhallinen, tykkää kissaseuralaisista. Ihana Lemmikki!”

KULUKORVAUS kissasta on 100€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Kissalla on oma virallinen eu-passi josta toimenpiteet käyvät ilmi.