Harto (nyk. Kalle)

Lisätty sivulle: 2006-12-28

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Harto (nyk. Kalle)
28.3.2023 Kallesta tuli kissaenkeli.
***
2/2007 HARTO PÄÄSI OMAAN KOTIIN

****

KUULUMISIA omasta kodista:

4.5.2007 Harto nykyisin Kalle on asustellut meillä noin 3 kuukautta. Kalle on ollut todella sosiaalinen ja hellyydenkipeä kisu alusta lähtien. Kalle nukkuu mielellään isännän ja emännän vieressä kehräten niin kovaa ettei emäntä saa nukuttua, mutta se ei emäntää haittaa, koska Kalle on niiiiiin ihana! Kalle haluaa aina olla lähellä, hän tulee useimmiten syliin makaamaan kun katsomme
telkkaria. Kalle tykkää seurata emäntäänsä joka paikkaan, hän tulee jopa
suihkuunkin mukaan leikkimään veden kanssa. Suhteellisen kiltisti kisu on käyttäytynyt, välillä tosin tapellaan siitä, mitä saa tehdä ja mitä ei.

Aluksi Kalle tykkäsi kovasti kaivella kukkaruukuista mullat pois sekä sokeriastiassakaan ei sokerit kauaa pysy jos kippo unohtuu esille. Kalle tottelee isäntäänsä paremmin, koska emäntä taitaa tehdä mitä vain jotta Kalle pysyy tyytyväisenä. Kalle on syönyt oikein hyvin lähes kaikkea mitä tarjotaan. Sen suurinta herkkua on seiti. Ulos Kalle tahtoisi kovasti, mutta valjaiden laitto on osoittaunut aika haasteelliseksi. Pari kertaa on käyty lähimaastoa
tutkimassa onnistuneesti. Parvekkeelle hän singahtaa kuin ohjus aina kun
silmä välttää. Kalle on nyt kastroitu ja hyvin parantunut leikkauksesta.
Kalle on valloittanut meidän sydämemme totaalisesti ja olemmekin
erittäin kiitollisia hänestä yhdistyksellenne!!!

****

UROS, marraskuussa 2006 noin 5-6kk / kotihoidossa Keravalla

Harto on reipas ja energinen kissa-nuorukainen. Löytynyt tallinnan laitamilta hortoilemasta. Nyt odottelle ommaa kotia ja kenties kissakaveria. Oli yhdessä kotihoidossa Eovinin kanssa.

KULUKORVAUS leikatusta aikuisesta kissasta on 100€ ja leikkaamattomasta pennusta 90€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty fel- ja fiv -testit sekä sienitesti. Kissalla on oma virallinen eu-passi josta toimenpiteet käyvät ilmi.