Harlan (nyk. Aarre)

Lisätty sivulle: 2008-05-06

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Harlan (nyk. Aarre)
19.5.2012 Aarteesta tuli enkelikissa.

Rakas kissamme Aarre nukkui pois hoidoista huolimatta sairastuttuaan tänään äkillisesti. Uskomatonta miten hetkessä voi kaikki muuttua… Lepää rauhassa kaveri, pieni rakas muru.

***

22.6.2008 Harlan muutti omaan kotiin

***

Kuulumisia kodista:

25.7.2008 Kesän aikana on ollut niin hulinaa, että nyt vasta päästään kirjoittelemaan kisun kuulumisia. Harlanin uudeksi nimeksi tuli siis Aarre, jonka 5vuotta täyttävä poikamme valitsi itse monien nimien joukosta. :) Aarre kotiutui uuteen kotiinsa todella hyvin! Ensimmäisenä iltana ruoka ei oikein maistunut, mutta innoissaan kissa tutki paikkoja ja innostui heti leikkimäänkin. Aarre on ollut todella rauhallinen tapaus: suurimman osan ajasta lötköttelee lattialla tai olohuoneen rahin päällä, josta on tullut Aarteen lempipaikka.

Iltaisin ja aamuisin kissa tulee syliin kehräämään ja nuolemaan ja imemään sormia. Jonkin verran tuo on kylläkin nyt vähentynyt. Valjaisiin on muutamia kertoja pihalla totuteltu. Pari kertaa Aarre on myös livahtanut ovesta ulos ja käynyt vähän tutkimassa ympäristöä omin luvin. Onneksi on pian kuitenkin luikkinut takaisin kotiin.

Lääkäriinkin jouduttiin Aarteen kanssa. Kissan päässä oli jo meille tullessa pari rupea, jotka nyt vähän myöhemmin rupesivat märkimään/mätimään. Lääkissä ajeltiin vähän karvoja pois ja karvojen alta paljastui kaksi reikää (myös kaulassa oli yksi vähän pienempi). Lääkäri sanoi, että ne ovat selvästi puremajälkiä. Nyt on sitten antibioottikuuri päällä ja reiät otsassa. :) -Heidi

***

Leikattu uros, noin 7kk (toukokuussa 2008)/Vantaalla

1.6.2008 Harlan olisi varmasti omiaan myös lapsiperheessä, sillä se on oikein rento poika joka tykkää paijauksista ja ei ole millänsäkään nostelusta tai sylissä pyörittämisestäkään. Harlan on siis suloinen poika, mutta muiden kissojen seurasta se ei oikein osaa nauttia. Koiriin on vähän tutustuttu ja ne lienee pääosin ok, mutta muut kissat ei oikein Harlanista tykkää kun pikkuherralla on niin iso ego että luulee olevansa koko talon kingi (ja sehän ei oikein meidän omalle kissavanhukselle sovi).

27.5.2008 Harlan on suloinen sylikissa. Kaverini on siihen aivan ihastunut ja käykin sitä paijaamassa sillon tällöin kun asuu lähistöllä (itse ei voi kissaa ottaa kun on allerginen, mutta jos ottaisi niin valita olisi selvä:) ). Harlan tahtoo sylii, se haluaa silitykiä ja on kuin pieni pentu kun tahtoo nuolla sormia ja imeskellä sormenpäitä. Missä olisi se oma emon korvikelle tälle kookkaalle ja komealle kollille? Harlan on myös nähnyt koiria nyt muutaman kerran ja tutustuminen on mennyt mukavasti, edes tanskandoggi ei Harlan-herraa pelottanut.

20.5.2008 Harlan kävi viime viikolla eläinlääkärissä kastroitavana ja nyt tämä leppoisa kastraattikolli olisi kaikin puolin valmis lähtemään omaan kotiin. Harlan ei oikein onnistunut poseeraamaan kuvissa, mutta on luonnossa tosi suloinen ja komea kollinuorukainen.

6.5.2008 Komea kollipoika Harlan tahtoisi jo omaan kotiin

Kertomus: Terve ja isokokoinen, ystävällinen ja seurallinen kolli odottaa omaa rakastavaa kotia. Kiire!

KULUKORVAUS kissasta on 100€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Kissalla on oma virallinen eu-passi josta toimenpiteet käyvät ilmi.