Harald

Lisätty sivulle: 2007-02-05

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Harald
04/2008 Haraldista tuli enkelikoira.

***

27.2.2007: Harald sai uuden kodin.

***

Kuulumisia kodista:

1.10.2007 Harald tuli meille Vantaalle rotikamme kaveriksi. Alku oli totuttelemista kaikkeen kun kaikki oli niin pelottavaa. Mutta askel kerralla pelko alkoi hävitä. Nytten leikitään ja riehutaan vaikka kuinka paljon, vaikka alussa Harald ei oikein edes ymmärtänyt lelujen päälle. Harald tykkää tosi paljon rapsutuksista ja tulee aina laittamaan päänsä syliini ja siinä se voi olla vaikka kuinka kauan.

Hakua ollaan vähäsen harrastettu ja se on kivaa! Lähiaikoina Harald on
pystynyt keskittymään paremmin joten tottiskin alkaa sujumaan ihan mukavasti :)
Tälllä hetkellä säkäkorkeus on 72 cm ja painoa kokonaiset 30 kg.
Aivan ihana koira :)

***

22.2.2007: Haraldin aika tarhalla alkaa käymään vähiin.

5.2.2007: Harald on noin puolen vuoden ikäinen urospentu, joka odottaa uutta kotia Tallinnan loomade hoiupaikissa. Harald, Reg 4701, on löytynyt 18.1 ja toimitettu tarhalle.

Kun pysähdyin Haraldin häkin eteen, se vilkaisi minua kauhistuneena ja painautui seinään. Näytti siltä kuin se ajattelisi että jos se ei hievahdakaan ei sitä kukaan myöskään näe. Toisella kerralla poika ei enää perääntynyt, mutta jäi petilleen makaamaan varautuneen näköisenä. Kolmas kerta sitten tuottikin jo tulosta ja menimme sisälle häkkiin ja nakkejakin Harald suostui jo varovaisesti kurkoittamaan.
Kun sain hihnan kiinni ja siirryin itse käytävän puolelle, tuli Harald yllättävänkin reippaasti perässä.
Haraldin pelko muita kohtaan näkyi ulkonakin, pelottaville koirille haukuttiin kovasti niskakarvat pöyhistellen, mutta pojasta näki selvästi että se oli peloissaan. Hihnakulkeminen oli hieman pomppivaa, mutta pienellä hiomisella Harald kulkisi jo todella kauniisti.
Aitaukseen päästään muuttui Harald täysin. Se juoksi, riehui, hyppi ja poukkoili, sekä näykki.
Harald on erikoisen näköinen sekoitus, mielessä kävi niin vinttikoira kuin dobermannikin. Poika on korkea ja pitkäsäärinen, mutta myös erittäin siro ja ihan liian laiha.
Harald kaipaa itselleen kokenutta omistajaa.

Harald on valmis lähtemään uuteen kotiinsa Suomen puolelle alkaen 10.2.