Hannu (nyk. Nuka)

Lisätty sivulle: 2011-01-10

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Hannu (nyk. Nuka)
9.8.2021 Nukasta tuli kissaenkeli.
***
23.3.2011 Hannu sai kodin Vantaalta kissojen ja koiran kaverina

***

Kuulumisia ja kuvia omasta kodista:

30.6.2014 Muutimme uuteen kotiin huhtikuussa, kissat tottuneet ja todella reippaita :) Nuka on löytänyt paikkansa laumasta ja on varsin tyytyväinen ja hellyyttävä tapaus. Edelleen nukkuu joka ikinen yö kainalossa ja tulee syliin katsomaan tv:tä.

Parhautta!

Kiitos, Nukalta puskut!

24.7.2011 Hei, muutama uusi kuva Nukasta. Ostin kissoille tuollaisen älypeli-systeemin, ja kaikki ovat ihan onnessaan. Nuka oppi nopeiten pyörittämään, Cera istuu vieressä ja odottaa kun naksut tippuvat! :D Illat vielä vedetään rallia lelujen perässä, ja sitten kömmitään kainaloon nukkumaan. Suloinen kehruukone. <3

-Minttu, Nuka, Rico, Cera ja Varpu

6.4.2011 Kevät tulee vauhdilla, ja kissat nauttivat auringosta. Ceran kanssa ollaan jo kavereita, ja muutenkin kaikki on mennyt ihan mahtavasti. Nuka on kova ottamaan mallia Ricosta – varsinkin kaikesta kielletystä mitä Rico tekee, kuten kaappien ja ovien aukomiset. Pieni tarkkailee keskittyneenä, ja menee itse yrittämään! Tästä on tulossa mahdoton tuhokaksikko vielä! :) Cera on jo reipastunut kovasti, Nukan kanssa jo leikitään ja nukutaankin yhdessä! Todella ihanaa!

Tässä on linkki blogiini http://cheralie.livejournal.com/ , jota päivitän säännöllisen epäsäännöllisesti. Löytyy myös videoita Nukasta ja muistakin eläimistä. Uusia kuvia liitteenä, kiitokset ja kaunista kevättä!

-Minttu, Varpu, Rico, Cera ja Nuka

24.3.2011 Hei, Hannu kotiutui eilen, ja puolen tunnin päästä uskaltautui jo sohvan alta pois, kurkkimaan mihinkäs sitä ollaankaan jouduttu. Hannu sai nimekseen “Nuka”. :) Nyt on jo leikitty Rico-kissan kanssa, ja Varpu-koiraakin puskettu, Cera on vähän vielä peloissaan, ja katselee uutta tulokasta vähän kauempaa. Kertakaikkiaan mahtava kissa! :)

-Minttu

****

10.1.2011 Mahtava Perkules, Haisu, Penni sekä Hannu ja Kerttu ovat arviolta noin 6 kuukauden ikäisiä kissanpentuja

Pennut ovat syntyneet aikoinaan Pärnussa eräälle vuohitilalle, jossa ne oli tarkoitus hukuttaa vesiämpäriin parin kuukauden ikäisinä. Tilanteeseen päästiin kuitenkin puuttumaan ja nyt nämä kauniit “vuohikissat” etsivätkin sitä omaa rakastavaa kotia.

Hannu on tästä joukosta kaikkein arin. Se on kuitenkin erittäin kiltti ja ystävällinen pikkumies ja hoitotoimenpiteisiinkin se suhtautuu tyynen rauhallisesti. Kotihoitajan sydämen Hannu onkin onnistunut viemään herkällä luonteellaan:)
Hannun kodista tulee löytyä sosiaalinen kissakaveri.

Kulukorvaus leikatusta kissasta 120 euroa. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Kissalla on oma virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi