Gunnar

Lisätty sivulle: 2012-06-25

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Gunnar
8.9.2012: Gunnar nukutettiin käytösongelmien vuoksi.

Gunnarille ei etsitä kotia. Gunnarista on ilmaantunut hoitoajan puitteissa käytöspiirteitä, joiden vuoksi sen kodinetsintää ei jatketa.

***

26.8.2012: Gunnar etsii edelleen kotia. Vaikka Gunnar rakastaakin lapsia, etsimme sille kuitenkin kotia osaavasta aikuisperheestä. Uudella omistajalla tulee olla kokemusta laumanvartijoista. Gunnaria ei luovuteta kaupunki- tai taajama-alueelle, ainoastaan maaseudulle ympäristöön, jossa rotuominaisuudet voidaan ottaa huomioon.

Gunnar on suomalainen, uutta kotia etsivä 4-vuotias kaukasianpaimenkoirauros.

27.7.2012: Lisätty uusia kuvia Gunnarille.

23.7.2012: Gunnar on sopeutunut hoitopaikkaansa hienosti ja sen stressitasot ovat mukavasti laskeneet. Ruoka-aggressiivisuutta ei enää juurikaan ilmene. Gunnar tulee myös hienosti toimeen kaikkien hoitopaikan koirien kanssa nykyään, niin isojen kuin pientenkin :) Vaikuttaa kuitenkin siltä, että uusia koiratulokkaita poika ei laumaansa halua vaikka reviirinsä ulkopuolella suhtautuukin vieraisiin koiriin ystävällisesti. Gunnar on myös kova leikkimään, joten tulevassa kodissa olisi mukava olla leikkisä koirakaveri odottamassa!

27.6.2012: Gunnar osaa kävellä hihnassa hienosti sekä se on tottunut matkustamaan autossa ja bussissa. Gunnarilla esiintyy kuitenkin jonkin verran resurssiaggressioita. Tullessaan hoitopaikkaansa, se oli epävarma isojen koirien suhteen ja teki niitä kohtaan helposti hyökkäyksiä sekä Gunnarilla esiintyy ruoka-aggressiota. Ottaen huomioon olosuhteiden muutokset ja pojan korkean stressitason tällä hetkellä (poika ollut hoitopaikassaan 2 viikkoa), on käytös hyvin tyypillistä laumanvartijan käyttäytymistä. Stressitason laskettua en usko Gunnarilla enää esiintyvän näitä ongelmia koska sen hermorakenne on selvästi erittäin hyvä sekä se on hyvin kasvatettu. Joka tapauksessa vaikka Gunnar onkin hyvin ihmisrakas ja hellyydenkipeä, tulee tulevan kodin tiedostaa nämä ongelmat. Kunhan Gunnar saa rauhassa aikaa kotiutua, siitä tulee varmasti erittäin turvallinen ja luotettava vahti sekä perheenjäsen.

Gunnarin tuleva koti tulee sijaita maaseudulla omakotitalossa sekä tulevassa kodissa tulee ehdottomasti olla kokemusta laumanvartijoista.

25.6.2012: 4-v uros, ei ole kastroitu, suomalainen

Gunnar on 4- vuotias kaukasian paimenkoira. Perheolosuhteiden muututtua Gunnar etsii uutta kotia. Se on kasvanut lapsiperheessä ja tottunut siellä myös toisiin koiriin, kissoihin sekä hevosiin. Gunnar on erittäin tervepäinen ja hyvähermoinen koira. Se vahtii omaa aluettaan tarmokkaasti mutta hyväksyy kuitenkin kaikki ihmiset. joiden sen annetaan tervehtiä omistajan läsnäollessa. Reviirinsä ulkopuolella Gunnar heittäytyisi mielellään tervehtimään kaikkia ihmisiä, erityisesti lapset ovat sen sydäntä lähellä. Gunnar on erittäin hellyydenkipeä ja se viihtyisi rapsutettavana loputtomiin:)

Gunnar osaa kulkea hihnassa todella hienosti sekä se on innokas matkustuskaveri. Se hyppää mielellään autoon ja on mukana jokapaikassa, missä sen oma ihminenkin on! Gunnar etsii kotia, missä on kokemusta laumanvartijoista ja sen tuleva asuinmuoto on maaseudulla omakotitalossa. Gunnar olisi varmasti onnellinen, mikäli sen tulevassa perheessä olisi lapsia, sillä se suorastaan palvoo niitä. Innostuessaan poika on kuitenkin melko raju, joten ihan pienet lapset saattavat kellahtaa kumoon.. Tulevassa kodissa ei voi olla toista isoa urosta mutta pienet urokset ovat pojan mieleen. Muutenkin Gunnar jakaisi kotinsa mieluummin pienten koirien kanssa sekä kissojen koska myös niistä se pitää kovasti! Gunnar vaatii selkeät rajat ja ihmisen, jota se kunnioittaa. Tällä hetkellä Gunnar on kotihoidossa Turun lähellä Paattisilla.

Gunnarin säkä on n.75cm ja painoa n. 65 kg.

Kulukorvaus Gunnarista on 200 euroa, ja se sisältää rokotuksen, loishäädöt ja mikrosirun.