Gregory P (nyk. Otto Wille)

Lisätty sivulle: 2013-08-04

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Gregory P (nyk. Otto Wille)
15.7.2021 
Otto Wille menehtyi sairauden vuoksi.
***
16.8.2013 Gregory P muutti omaan kotiin Helsinkiin yhdessä siskonsa Greta G kanssa.

Leikattu urospentu, noin 11 vkoa. Luovutus aikaisintaan 13.8.2013, kotihoidossa Helsingissä.

6.8.2013 Shirleyt T kävi tänään varhaissteriloitavana ja yllätys oli suuri, kun tyttö paljastuikin pojaksi jolla oli piilokivekset. Shirley muuntui siis pojaksi ja nimeksi tuli Gregory P. Pikkukissa ei saanut tästä itselleen identiteettikriisiä vaan on edelleen ihan yhtä vilkas vipeltäjä :D

4.8.2013 Shirley T on vauhdikas pikkuneiti, joka ei jää tappiolle painiessaan veljensä kanssa. Kun vauhdin hurma hieman hellittää niin Shirley hakeutuu sisarustensa viereen kehräämään. Shirley ei viihdy ilman huomiota tai kissakavereitaan ja jos näin pääsee käymään, ilmoittaa neiti sen suloisella naukimisellaan. Shirley kaipaakin kotia, jossa riittää leikittäjiä ja on kissakaveri seurana.

Fred A, Greta G ja Gregory P (Shirley T) ovat sisaruksia ja lähtöisin Satakunnasta. Pennut saapuivat yhdistyksen hoitokotiin noin viikon ikäisinä emonsa kanssa ja pennut ovatkin tottuneita ihmisiin.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan puhelimitse. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentujen luovutusikä on vähintään 12 viikkoa.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180€. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.