Graffi

Lisätty sivulle: 2006-08-11

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Graffi
16.12.2013 Graffista tuli enkeli syövän vuoksi.

Kovasti kaipaamaan jäi Graffin perhe.

***

10/2006 Graffi sai kodin.

***

Kuulumisia kodista:

24.11.2006 Graffi on kotiutunut erittäin hyvin. Ensimmäisinä päivinä oli vielä enempi omissa oloissaan mutta nyt on ollut tosi reipas ja iloinen. Eikä ole todellakaan mikään arkajalka, on ihan kuin olis aina ollut meillä. On alkanut jo toisten koirien kanssa haukkumaan niin kuin olis aina tehnyt. Ottaa hyvin riemulla vastaan kun töistä kotia tulee. On kyllä niin kiltti ja mukava koira ettei takasin enää annettas.

Syksyisin terveisin Graffi ja muu poppoo

***

Kuulumisia kotihoidosta:

18.7.2006 Graffi on noin puolivuotias terrierityyppinen narttupentu. Graffi on elänyt ilman ihmiskontakteja ja on erittäin arka. Uudessa kodissa pitää varata paljon aikaa ja kärsivällisyyttä Graffille. Graffi on hoidossa pääkaupunkseudulla ja siihen voi sopimuksen mukaan mennä tutustumaan. Graffia ei suositella perheeseen, jossa on pieniä lapsia.

Graffi oli aluksi kovin arka, mutta on rohkaistunut kovasti. Rohkaistumien tapahtui silmissä. Luonteeltaan Graffi on iloinen ja leikkisä, rakastaa ihmisten seuraa, varsinkin sylissä istumista ja massusta rapsutusta. Oikea pusukoira. Tykkää myös olla omissa oloissaan, varsinkin jos on jotain mukavaa rouskuteltavaa.

Hihnassa kulkee hienosti, miltei taluttajan jalan vieressä ja kurkkii välillä silmiin kuin varmistuakseen siitä, että taluttaja ei ole hävinnyt ilmaan. Pelkää ulkona hieman joitakin ääniä, kuten lapsien kiljuntaa ja tarvitsee lenkillä ollessaan rohkaisua muutamia kertoja jotta matka voisi jatkua eteenpäin. Vapaana olo onnistuu useammissa paikoissa, pentu hyppelehtii vapaana ollessaan kuin aropupu. =o) Luoksetulot sujuvat ongelmitta. Koirapuistossa on muutama suosikkipentu, ja niiden kanssa Graffi leikkii. Pieni varautuneisuus muihin koiriin näkyy vielä jonkin verran. Perheen uroksen kanssa tulee hyvin toimeen. Autossa matkustus sujuu hienosti. Vieraisiin ihmisiin suhtautuu mielenkiinnolla, eikä enää pötki karkuun, edellyttäen että koiraan suhtaudutaan ystävällisesti ja rauhallisesti. Graffi on kovin palvelualtis, oppii nopeasti uusia asioita. Sisäsiistiksi oppi muutamassa viikossa. Rokotukset kunnossa.