Gatha Balthasar (nyk. Kata)

Lisätty sivulle: 2006-12-29

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Gatha Balthasar (nyk. Kata)
04/2012 Katasta tuli enkelityttö sairauden vuoksi.

***

10/2005 Kata sai kodin Luvialta saksanpaimenkoira Sagan sekä kissan kaverina.

***

Kuulumisia kodista:

1.1.2007 Täällä on kaikki hyvin, Kata on samanlainen kössykkä kuin ennenkin, reipas muori kuitenkin. Arkuus on vähentynyt mutta ei ihan heti kuitenkaan päästä vierasta ihmistä lähelle. On oikeen semmonen mamman tyttö, hirveesti tykkää halia ja pusutella. Monasti oikeen tunkee nokkaansa mun kaulaan kiinni ja pyytää rapsutuksia ja aina kun istun tietokoneella on pakko päästä mun jalkoihin makaamaan pöydän alle. Se tapa oli pitkän aikaa pois, samoin kuin sängyn alla nukkuminen, mutta nyt on kummatkin tavat tulleet takasin. Iillalla kun menen nukkumaan, se tulee antamaan hyvänyön suukot ja kömpii sängyn alle ja aamulla tulee viereen herättämään.

Yhden kerran sillä on ollut mahatauti mutta siitäkin selvittiin parissa päivässä. Hoitotoimenpiteet menee rutiinilla, nyt osataan nätisti jo istua ja antaa katsoa korvat ja hampaat. Harjan kun otan käteen Kata tulee ihan villiksi, se on pakko aina harjata ensin, kun jos Sagaa rupeaa ensin harjaamaan niin se pyörii kintuissa niin pitkään, että alan harjaamaan sitä :)

Lenkillä mennään nätisti tien sivussa, ei hötkyillä keskelle tietä vaan nätisti Sagan vanavedessä mennään.
Ihana koissu, mamman mussukka <3 Laitan tähän muutaman kuvan meidän Tilhestä alias Enskasta(einstein->tukka samanmoinen pörry kuin tilhellä ja einsteillä)

Hyvää Uutta Vuotta teille sinne kaikille!
Hanna Hannu Saga Kata,Soili-kissa

12/2005: Tässä nyt muutama kuva likasta, isosta sellaisesta. Painoa on jo 15 kiloa, saa varmaan kohta naapurin koira kokea sen kaiken vääryyden omalle kontolleen mitä se on Kataa retuuttanut tuolla pihalla :) Ilmottauduin koirakouluunkin katan kanssa, siellä ei ollut enää vapaita paikkoja mutta se nainen epäili, että yks on melko varma sellanen joka ei pääse tulemaan ja laittoi mut sitten varalle sinne listoihin, ois hyvä kun päästäis. Kata on muuten todella ihan ja herttainen ja kiltti mutta luoksetulo tekee ongelmaa. Väliin ei tarvi kutsua kuin kerran niin se pinkoo jo luokse mutta sitten taas on sellastakin, ettei sitä saa millään sisälle, olen jättänyt sen vaan kylmästi pihalle ja hetken päästä kun meen kattomaan se odottaa oven takana ja tulee sisälle ilman kutsumista.

Hihnalenkit menee todella hyvin, vetäminenkin on vähentynyt paljon, osaa kulkea nätisti tien reunassa eikä hötkyile tielle. Kissan kanssa ollaan myös nyt hyviä ystäviä, kissa makaa lattialla ja kata retuuttaa sitä ja kissa nyrkkeilee vastaan, se on aika hauskan näköistä. Nyt alkaa olla sisäsiisteyskin jo aika hyvä, yöllä hyvin harvoin on enää pissaa paperilla. Aamulla käydään sitten pisut ja kakat tekeen ja sitten takas nukkumaan, useasti kata tuleekin aamulla mun viereen tuhnuttamaan ja sitten herättää 7-8 välillä, että nälkäkin jo olis.

Mutta kuulostellaan kuulumisia ja hyvää joulun odotusta!
Hanna kata ja saga

***

Gatha eli kutsumanimeltään Kata, on noin kolmen kuukauden ikäinen saksanpaimenkoiran ja todennäköisemmin jonkin isomman rodun sekoituspentu, mahdollisesti osana saattaa olla kaukasianpaimenkoiraa. “Kata” luovutetaan kotiin, jossa on aiempaa koirakokemusta isommista koirista sekä Katassa mahdollisesti olevista roduista. Kataa ei myöskään luovuteta kerrostaloon. Kata on kotihoidossa Ulvilassa Porin lähellä. Gatha tuli Suomeen kotihoitoon Rekku Rescue ry:n sekä Petsin yhteistyön kautta. Lisätietoja koirista Petsin kuvagalleriasta.