Francesca

Lisätty sivulle: 2013-02-21

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Francesca
24.3.2013 Francescasta tuli kissaenkeli

***

Leikattu naaras, noin 1,5v. (helmikuussa 2013), kotihoidossa Helsingissä

21.2.2013 Francesca on hyvin ihmisystävällinen ja seurallinen kissa. Se on ovella aina vastassa ja puskee jalkoja, kun tulen huoneeseen. Francesca on myös utelias, se haluaa siivotakin yhdessä. Tykkää hoitamisesta ja silityksestä hirmuisesti, sylissäkin viihtyy hetken aikaa. Neiti kaipaa seuraa aika paljon, joten tulevassa kodissa olisi hyvä olla kissakaveri tai ihmisseuraa päivälläkin. Rauhallinen koti olisi Francescan mieleen, sillä kova melu ja äkkinäiset liikkeet saavat sen säikähtämään. Francesca on todella siisti, ei sotke paikkoja ja syö hyvin. Tosin edelleenkin pieni painonnousu olisi suotavaa, pentujen hoitaminen ja imetys olivat raskasta työtä näin nuorelle neidille.

Francesca hänen siippansa Topikatti ja pennut Kassinen, Konttinen ja Sannimanni tulivat Rekku Rescuelle kotihoitoon entisen omistajansa elämänmuutoksen takia.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.