Ferro

Lisätty sivulle: 2010-06-01

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Ferro
3/2011 Ferro lähti enkeliksi

***

Uroskoira, noin 6v.

5.11.2010 Ferron elämä jatkaa samaa rataa, herra suuri ja mahtava on näyttänyt vaan yhä enemmän leikkisää puoltaan :). Ferro etsii siis kotia, jossa on iso aidattu piha, ehkä narttukoira samaa kokoluokkaa sekä omistaja, joka on paljon kotona, koska Ferro viihtyy parhaiten omassa pihassa tarkkaillen omaa aluettaan. Myös ruoka on erittäin tärkeää Ferrolle, ja herran ruokarauhaa ei sovi mennä häiritsemään, johtuen aiemmasta nälkiintymisestä. Tosin ruuan avulla kyllä tämän miehen saa tekemään lähes mitä vaan :)

9.8.2010 Ferro-herra etsii edelleen omaa kotia, muutama kysely on tullut, mutta eikö missään ole osaavaa omistajaa tälle upealle koiralle? Ferro on jo todella kotiutunut hoitopaikkaan, mutta valitettavasti se ei voi jäädä sinne pysyvästi.

17.7.2010 Ferro kävi eilen lonkka-, lanneranka- ja kyynärkuvissa, ja kaikki oli kunnossa. lonkat olivat ell-arvion mukaan noin c-lonkat, nivelrikkoa ei näkyvissä.

7.7.2010 Ferro kaipaa jo kovasti omaa kotia ja pihaa! Se on kuntoutunut hyvin, ja on jo “normaaleissa mitoissa” eli painaa lähemmäs 70 kiloa. Ferro on hyvin tietoinen omasta alueestaan, mutta sen ulkopuolella kuin mikä tahansa koira.

Vain osaavaan kotiin, omakotitaloon, jossa on riittävä, aidattu piha, ei pienten lasten perheeseen. Ferro sopii hyvin isomman narttukoiran kaveriksi

21.6.2010 Ferro oli tikkien poistossa, ja kastroinnista toipuminen sujui hyvin, kovan juomisen vuoksi Ferrosta otettiin varmuuden vuoksi myös verikokeet, mutta näistä ei löytynyt mitään poikkeavaa. Todennäköisimmin runsas juominen johtui stressistä. Nyt juominen on kuitenkin jo rauhoittunut.

Ferro käväisi myös paikallisessa Mustissa ja Mirrissä kuonopantaostoksilla, ja kauppakäynti meni mallikkaasti :). Ferro teki myös tuttavuutta narttukoiran kanssa ja käyttäytyi oikein herrasmiesmäisesti.

Seuraavana pojalla on edessä kirsikkasilmän leikkaus, johon vielä varoja kaivataan!

13.6.2010 Ferro on viettänyt viikon aikaa hoitokodissa Ulvilassa. Pikkuhiljaa varautuneesta koirasta on alkanut kuoriutua leikkisä poika :). Erityisesti torstaina tehdyn huopaantuneen turkin poiston ja kastraation jälkeen Ferro on alkanut kovasti reipastua ja pihalla spurttailee ja leikkii kuin nuori koira konsanaan :D

Ferro on saanut painoa kivasti lisää, alun 49 kilon jälkeen kymmenessä päivässä on tullut nyt viitisen kiloa.

1.6.2010 Ferro on suomalainen uutta kotia etsivä pyreneittenmastiffi.

Ferron nykyisessä kodissa ei ole vähään aikaan pystytty huolehtimaan pojasta riittävästi. Sen turkki on pahoin huopaantunut, silmissä on tulehdus ja toisessa korvassa. Lisäksi silmistä ainakin toinen tulee leikata nk. cherry eyen vuoksi kun tulehdus on saatu poistettua. Ferro on tällä hetkellä noin 10 kiloa alipainoinen ja tarvitsee siis laadukkaan ruuan ja kuntoutuksen.

Ferroa ei myöskään ole liikutettu, vaan se on asustanut aivan liian pienessä häkissä.

Ferron tulevalta kodilta edellytetään kokemusta vastaavan tyyppisistä koirista, sitä ei luovuteta kerros- tai rivitaloon tai liian rauhattomalle ok-taloalueelle. Ferron kodissa ei myöskään varmuuden vuoksi tule olla pieniä lapsia tai uroskoiria, kissoihin suhtautumisesta ei ole varmuutta.

Ennenkuin harkitset Ferron ottamista, tutustu huolellisesti pyreneittenmastiffin rotuominaisuuksiin!

Ferro luovutetaan uuteen kotiin erikseen sovituin luovutusehdoin. Kulukorvaus Ferrosta on nyt kastroituna 200 euroa.