Fänski

Lisätty sivulle: 2007-01-02

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Fänski
24.7.2019 Fänskistä tuli koiraekeli sairauden vuoksi.

***

09/2006 Fänski sai kodin Hyvinkäältä.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

4.9.2008: Lisätty Fänskille kuvia kodista.

4.1.2007: Fänski on kuulunut meidän elämämme nyt kohta 4 kuukautta. Poika on selvästi muuttunut siitä minkälainen se oli kun se kotiin tuli. “Fäbä” on löytänyt “sisäisen pikkupoikansa” ja oppinut leikkimään ja nauttimaan elämästä.

Kun täällä kotosuomesssa tuli ensimmäinen kunnon sadepäivä iski Fänski jarrut ulkona päälle. Ulkona ei huvittanut olla ja poika kirmasi apeana nopeasti takaisin kodin lämpöön. Muutenkin lenkin jälkeen kotiovelle saapuminen saa aikaan hurjat hännänheilutukset: kotona ollaan eikä enää koskaan pois lähdetä! Kiitos rakkaasta pojasta rekuille ja hännänhelutukset Fäbältä kaikille!

T: Tanja, Seppo, Fänski sekä kissat Lilli, Julia ja Leevi

***

3.9.2006: Fänski on nuori ystävällinen uros. Fänski ulkoili aitauksessa vapaana narttujen ja rottweileruroksen kanssa. Nartut olivat ok, eikä se toiselle uroksellekaan alkanut riitaa haastaa, jos nyt ei urosseurasta nauttinutkaan. Toisen uroksen hengittäessä Fänskin niskaan Fänski käänsi päänsä sivuun rauhoitellakseen toista. Häkissä asumisesta Fänski ei välittäisi. Poika lähtikin päivän aikana pari kertaa eri ihmisiltä karkuun välttääkseen yksinäisen elämän telkien takana. Fänski on tullut Hoiupaikiin 21.8., rek. nro. on 2870.