Fabio (nyk. Aatu)

Aatusta tuli koiraenkeli 20.8.2020.

***

Lisätty sivulle: 2009-07-06

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Fabio (nyk. Aatu)
11.7.2009 Fabio sai kodin Helsingistä kissan ja kahden koiran kaverina.

***

Kuulumisia kodista:

23.10.2009 Meillä on mennyt hyvin nämä alku kuukaudet. Poika kastroitiin heti tulonsa jälkeen ja toipui siitä tosi nopeesti. Isojen siskojen kanssa on kiva painia, repiä Mayaa parrasta ja Dellaa kurkusta, kissa saa olla rauhassa (vähän tulee murinaa jos asettuu liian lähelle). Koirapuistossa käydään joka päivä, vähän joudutaan siellä väistelee leikkaamattomia uroksia. Nyt oikein huomaa kuinka varautunut se oli tullessaan, kuinka se on vapautunut ja luottaa ja kuuntelee nyt :) ihana muutos, sieltä vähän kiukkusen “ärisevän äijän” sisältä alkaa kuoriutua pussaileva “pikku pipertäjä”… :)

Terveisin sateetonta syksyä toivovat Aatu,Maya,Della,Moriz-kissa ja Anne

23.7.2009 Me ollaan nyt puolentoista viikon verran tutustuttu ja hyvin on mennyt, Aatu on helppo koira vaikka onkin ärrieri/terrierimixi. Miksikään halipusu-koiraksi poika ei suostu, heti kuuluu pieni vastalause, joskus tulee itse siliteltäväksi. Reipas ulkoilija ja vapaana tulee luokse kutsusta, meidän isompien tyttöjen kanssa leikkii pikkuisen ja juoksee perässä yrittäen komentaa/paimentaa niitä. Tässä muutama kuva mukaan

***

Uros, noin 3v.

7.7.2009 Fabio on pienikokoinen, n. 8,5 kg ja n. 31 cm korkea. Fabio on arvioitu n. 3-vuotiaaksi. Fabio tulee hoitopaikassa hienosti toimeen kissojen ja tyttökoiran kanssa. Näitä voi siis uudessa kodissa olla. Uroskoiriakin Fabio on tavannut, pientä murinaa oli aluksi, mutta ei mitään vihanpitoa. Vieraita ihmisiä Fabio saattaa hieman kavahtaa, jos nämä tekevät äkkinäisiä liikkeitä. Ei siis välttämättä halua olla vieraiden rapsuteltavana.

Fabio kävi shampoopesulla ja pääsi tarhalookistaan. Tosi kiltisti Fabio antoi leikata rastoittunutta karvaa pois takamuksestaan ja pesun aikana seisoskeli rauhallisena.

Fabio etsii hyvää kotia, missä poika pääsee reippaille lenkeille. Fabio saattaa aluksi merkata uuden kotinsa, vaikuttaa kuitenkin siltä, ettei sisäsiisteys ole tuntematon käsite. Toivomus on, että uusi koti vie Fabion kastroitavaksi.

6.7.2009 Fabio on pieni terriermixpoika, joka löytyi kadulta loppukeväällä. Tarhalla se odotteli omaa kotiaan muutaman kuukauden, ja nyt se on Suomessa etsimässä omaa kotia. Fabio on hoitokodissa Turussa ja siihen voi sopimuksen mukaan mennä tutustumaan.

Kulukorvaus Fabiosta on 180€. Fabio luovutetaan tunnistusmerkittynä, rokotettuna ja loishäädettynä, ja nämä toimenpiteet löytyvät sen passista. Fabiolle on tehty kliininen tarkastus ennen Suomeen tuloa, ja tästä löytyy myös merkintä passista, tuonnissa on noudatettu edelleen välitettäväksi tuotavien eläinten maahantuonnin ehtoja.