Evi

Lisätty sivulle: 2012-11-08

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Evi
2015 Evistä on tullut enkeli sairauskohtauksen vuoksi.

***

26.1.2013 Evi sai kodin Nummelasta

***

Leikattu naaras, noin 7-8kk (joulukuussa 2012)

30.12.2012 Evi on alustavasti varattu.

12.12.2012 Kovaa vauhtia kasvavalle Eville lisätty kuvia. Evi on hurmaava pikkuneiti, josta kasvaa isona oikea kaunotar. Evin turkki on tuuheentunut huimasti ja neito on puolipitkäkarvainen silkkiturkki. Evi on utelias, seurallinen ja leikkisä kissa.

8.11.2012 Evi on todella kaunis kameralle poseeraamista rakastava pikku mannekiini. Evi hyvin aktiivinen ja todella leikkisiä nuori neiti. Evi on myös hyvin ihmisrakas ja sosiaalinen luonteeltaan, viihtyy sylissä ja silitettävänä. Evi viihtyy hienosti muiden kissojen seurassa, erityisen hyvä kaveri hän on kotia etsivän Loviisan kanssa. Evi steriloidaan ennen uuteen kotiin tuloa.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös FeLV- ja FIV-testit. Kissalla on oma virallinen eu-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle