Euan

Lisätty sivulle: 2013-07-19

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Euan
17.7.2013 Euanista tuli kissaenkeli onnettomuuden takia.

***

Leikattu uros, noin 11kk (heinäkuussa 2013), kotihoidossa Vantaalla

30.3.2013 Euanillla ja sisaruksilla todettiin sieni-infektio ja kissoille on aloitettu hoito, joka vie vähintään 12 viikkoa kontrollitesteineen. Kissoista ei toistaiseksi oteta vastaan kyselyitä.

5.3.2013 Euan saapui Suomeen kotihoitoon.

3.2.2013 Euan on komea pikkukolli, jolla vauhtia riittää vaikka muille jakaa. Euania hieman vielä jännittää vieraan ihmisen kosketus, mutta uskon, että ajan kanssa tämä ystävällinen vintiö unohtaa ajoittaisen ujoutensa. Sisarukset Angelina, Katie, Romilda ja Euan ovat löytyneet Erika-kadulta ja saatu talteen juuri ennen kovia pakkasia. Hoidossa Tallinnassa.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan puhelimitse. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentujen luovutusikä on vähintään 12 viikkoa.

KULUKORVAUS kissanpennusta on 120€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpennulle on myös tehty sienitesti. Kissanpennulla on virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissanpentu on virkaeläinlääkärin tarkastama, ja se tuodaan Suomeen Eviran vaatimuksia noudattaen. Rekku Rescue järjestää kissan kuljetuksen Suomeen. Kissanpentu luovutetaan uudelle omistajalleen Suomessa.