Ernesto (nyk. Eetu)

Lisätty sivulle: 2008-02-18

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Ernesto (nyk. Eetu)
10.8.2008 Eetusta tuli enkelikissa

Rakas Eetumme poistui luotamme kissaenkeliksi tänään aamupäivällä. FIP eli kissojen virusperäinen vatsaontelon tulehdus vei pienen voimat. Kaikki mahdollinen yritettiin tehdä, sairaudelle ei ole olemassa parannuskeinoa. Eläinlääkäri näki eutanasian parhaaksi vaihtoehdoksi. Oli parempi päästää Eetu paikkaan, jossa ei ole kipua eikä kärsimystä.

Rakas Eetu 12.10.2007 – 10.8.2008

Olit meille kissa sä rakkahin,
sitä aikaa emme voi saada takaisin.
Emme pyydä sua luoksemme tulemaan,
siellä missä on hyvä, ole siellä vaan.

Sinä tulit suoraan sydämiimme,
sinä toit lohdun murheeseemme.
Sinä olit pieni, mutta silti suuri niin,
jäät luoksemme ainiaaks ajatuksiin.

Nuku rauhassa pieni kissaenkeli,
joka siipiään maailmassa kokeili.
Lennä takaisin kissojen maailmaan,
sinne mistä tulitkin aikoinaan.

On ikävä suuri ja loputon,
mut sinun onnesi yksin tärkeintä on.
Tule uniimme, tule tuulenhenkäyksiin,
tule elämämme illan ja aamun ruskotuksiin.

***

20.3.2008 Ernesto sai kodin Maskusta toisen kissan kaverina

***

Kuulumisia kodista:

25.4.2008 Erneston kutsumanimeksi on tullut Eetu. Muutama viikko sitten Eetu käytettiin eläinlääkärissä, hänet kastroitiin ja annettiin tehosterokotus. Meillä on mennyt tosi hyvin, Eetu ja toinen kissamme Casper ovat tulleet hyvin juttuun ja ovat nyt ylimpiä ystävyksiä. Yhteiset suosikkilajit pojilla ovat painiminen ja kilpajuoksu. :) Myös leluhiiret, pallot ja narut ovat kovassa käytössä.

Vielä Eetu vähän ujostelee nopeita liikkeitä yms, mutta on kyllä kova puskemaan ja kehräämään kun lähelle menee. Syliin tulee raksujen perässä muttei vielä muuten. Koko ajan kissan rohkeus on kyllä kasvanut. Ulos olisi tarkoitus lähteä tutustumaan heti kun saadaan yhteisymmärryksessä puettua valjaat Eetulle :D Ja ruokahalua pikkujätkällä on vaikka kuinka paljon! Aina kun poikien ruokakaappia lähestyy on Eetu ensimmäisenä paikalla huutamassa. Laitoin tuohon mukaan muutaman kuvan pojista. Terveisin Reetta, Mikko, Eetu ja Casper

***

Uros, noin 5-6kk (maaliskuussa 2008)

13.3.2008 Kip, Ernesto ja Emilio siirtyivät hoitopaikkaan Turkuun.

10.3.2008 ERNESTO ja KIP ovat myös hyvin kesyyntyneet ja niistä on tullut jopa sylikissat- istuvat sylissä hyvin mielin”

27.2.2008 Ernestolla olisi kiire päästä omaan kotiin! Saimme viestiä, että samassa hoitopaikassa olevat Shanna, Kip, Ernesto ja Emilio ovat hoidossa vanhalla mummolla jolla ei oikein ole rahaa, kykyä eikä mahdollisuutta antaa niille kunnollista hoitoa, joten oma kotia oli nyt näille kissoille enemmän kuin iloinen yllätys.

18.2.2008 Ernesto on komea kollinalku. Se on kotihoitajan mukaan rauhallinen, mutta vielä vähän ujo. Kuva Ernestosta on otettu samalla kun se on pyydystetty kadulta, joten tässä poika ei vielä ole kovin edustavan näköinen.

KULUKORVAUS kissasta on 100€.