Enni

Ennistä tuli koiraenkeli 13.1.2022.

***

Lisätty sivulle: 2009-03-13

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Enni
17.4.2009 Enni muutti omaan kotiin

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

1.6.2015 Enni on nyt ollut perheenjäsenemme jo 6 vuotta. Ennistä on tänä aikana kehittynyt erittäin rauhallinen ja kaunis tyttö. Kavereina sillä on kotona edelleen kaksi kissaa, jotka tulevat hyvin toimeen Ennin kanssa. Enni nauttii hiirestämisestä, metsässä juoksemisesta ja veneilystä.

15.6.2009 Enni on oikein kiva haukku, pitää mut virkeenä tempauksillansa. Pihamme nurmikot ja kukkapenkit se on jo jättänyt rauhaan kaivamisellansa. Pihaamme ympäröi metsää, jossa on sellaisia puolilahoja kantoja, niitä se on elämänsä innossa kaivanut. Tuntuu olevan mielipuuhaa. Kissojen kanssa se tulee hyvin toimeen ja leikit sujuu. Mökillä olemme tehneet pari venereissua ja tuntuu että siitäkin nauttii kun saa haistella ilmaa vauhdissa. Eilen juuri kävimme paikallisessa lehdossa luontopolulla johon on tuotu 3 suurta highland- lehmää, Enni pelkäsi niitä suunnattomasti, mutta silti oli kiinnostunut.

Kaikki on sanonu että virtaa siltä löytyy vähän liikaakin, olen vastannu että se varmaankin on istunu duracell-patterin päälle. Kaikista kivointa on aamuhetki, kun herään ja kiskottelen sängyssä niin Ennikin tulee viereen kiskotteleen koipiansa. Että puuttunut palanen on saatu paikalleen elämäämme. T: Sari ja Kimmo Lehtonen, Enni, Kisu ja Mara

***

Enni on 12 viikkoa vanha collie-itäsiperianlaika sekoitus narttu joka odottelee omaa kotiaan hoidossa Tampereella.

***

Kuulumisia kotihoidosta:

13.3.2009 Enni tässä moi! Matkasin hoitokotiin ja heti autosta tultuani näin pari vierasta koiraa. Ne jännitti mua ihan hirveesti ja pääsin luikerteleen auton alle piiloon. Tulin sit tänne varakotiin ja tutkiskelin reippaasti paikkoja ja lelujakin löyty heti kauhee kasa! Sitku perheen jättikoira tuli mua moikkaan nii jännitti vietävästi ja menin sohvan alle piiloon. Siellä viettelin ekat yöt ja örisin ja pörisin, mut nyt oon jo tosi reipas ja se on kiva kamu! Välillä ärsytän sitä ja revin hännästä tai riekun muuten vaan. Yhteisenä harrastuksena meillä on sen kanssa ulkona lumihangessa pyöriskely, jota ei malttais lopettaa millään. Nyt olen ruvennut hakeutumaan myös sen viereen nukkumaan, siinä onkin turvaa. Muiden haukkujen kanssa en vielä olekkaan päässyt tekemään tuttavuutta.

Osaan hienosti jo useimmiten tehdä tarpeet ulos, aamuisin kyllä saattaa tulla pissat lattialle, kun toi hoitotäti on liian hidas pukeen vaatteet päälleen. Oon jo oppinu että ulos pääsee kun istuu nätisti ovella odottamassa ja ulkona on kaikkee jännää! Välillä jään istuskeleen ja tutkiin maisemia ja sit taas juostaan vauhdilla etiäppäin. Muissakin asioissa oon tosi utelias, kerran tungin nokkani kahvikuppiin. Ruoka on tosi hyvää, jossei sitä tipu niin kilisyttelen ruokakuppia tai ruokapönttöö, mutta osaan nätisti istua ja odottaa että se ruoka annetaan nokan eteen.

Ulkona oon vähän ollu irti ja seuraan missä ihminen menee, mutta jos tulee joku tosi hyvä haju ( voisko olla pupun hajua.. ) niin nuuskuttelen ja tongin ihan rauhassa eikä mua kiinnosta kuunnella oikein käskyjä.. Jääräks haukkuvat. Oon kova pusutteleen ja tykkään ihmisistä. Ulkonakin ois tosi kiva päästä tutustuun ihmisiin ja ihmettelen kun ei niin voikkaan tehdä, jään hetkeks sit kököttään kostoks mutta lepyn nopsaa. Odottelen yhteydenottoja täällä varakodissa, että pääsisin ihka omaan kotiin. PS. oma piha ois kiva !

Ennille etsitään kotia, jossa otetaan huomioon neidin perimä myös laikan osalta. Aikaisempi kokemus koirista ei olisi lainkaan pahitteeksi ja kiinnostus harrastamiseen on suuri plussa.

Enni luovutetaan kertaalleen rokotettuna, se on myös madotettu ja sirutettu.
Kulukorvaus Ennistä on 180€