Elvis

Lisätty sivulle: 2010-09-06

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Elvis
12.3.2012 Elviksestä tuli “Enkelikissa”

Elvis piti nukuttaa 12. maaliskuuta, koska sen vatsa oli ihan täynnä kasvainta. Se oli ihan kamalaa, Elvari oli aivan paras kissa, ihan mahtava persoona täynnä itseluottamusta ja syvää tietoisuutta omasta erinomaisuudestaan. Elviksellähän oli alunperinkin ollut vatsaoireita, sillä oli ollut haimatulehduksia ja se söi gastro-intestinal -ruokaa. Täällä se voi aivan hyvin, hampaat oli huonossa kunnossa, mutta niitä hoidettiin ja pärjättiin hyvin. Sitten helmikuussa Elvis alkoi nopeasti mennä heikkoon kuntoon, oli vaisu, väsynyt ja ruoka ei enää maistunut niin hyvin, eikä mikään kokeiltu hoito auttanut.

***

6.11.2010 Elvis sai kodin Turusta

***

Leikattu uros, noin 2v.

6.9.2010 Elvis on noin 2-vuotias hyvin ystävällinen, leikattu kollikissa. Elvis on komean kokoinen poika.Elvis rakastaa ihmisen läheisyyttä ja silittelyä. Elvis pitää myös muista kissoista ja tykkää katsella lintuja ikkunasta. Elvis tulee hyvin toimeen lasten kanssa eikä pure heitä.Elviksellä on kauniin tummanharmaa tabby kuviointi.

Elviksen pitää saada syödäkseen ID vähärasvaista kuivaruokaa. Royal Caninin tai Hills’in. Märkäruokaa, jossa on vain vähän rasvaa. Eli Elviksen suhteen tulee pitää määrättyä ruokavaliota, muuten hän sairastuu. Elvis on muuten terve ja ihana kissa. Elvis pitää kovasti omasta ruuastaan ja odottaa kauniisti omaa kuppiaan vaikka muilla kisuilla on eri ruokaa kupeissaan.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös FeLV- ja FIV-testit. Kissalla on oma virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi.