Elsi

Lisätty sivulle: 2008-10-07

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Elsi
2010 Elsi katosi vuonna 2010, eikä sitä etsimis/ loukutusyrityksistä huolimatta löydetty. Todennäköisesti Elsi on menehtynyt.

***

5.11.2008 Elsi sai kodin Turusta

***

Kuvia kodista:

28.1.2010 Lisätty Elsille kuvia.

***

Naaras, synt. 8/2008, kotihoidossa Turussa

Heippa, Olen pieni Elsityttö ja Turussa asustellaan Noki-veljen kanssa. Meidät on loukutettu Ulvilasta, jotta meistä ei olisi tullut villikissoja. Ikää minulla on vasta sellaiset reilut 6 viikkoa ja nyt opettelen kissan elämää veljen kanssa hoitotädin ja koiratytön opastuksella.

Olen vielä vähän arka ja tykkään suhahdella yllättäville asioille. En kutenkaan ole vihainen. Olen sitä mieltä, että pikkuisen täytyy luonnetta kissatytöltä löytyäkin. Vaikka olen nuori iältään, minusta voi kasvaa vanttera tyttö, olen nyt jo veljeäni isompi ja paksumpi :). Tykkään painia velipojan kanssa ja juoksemme ympäri hoitohuonetta. Olisi mukava jos uudessa kodissa olisi kissakaveri tai mikä mainiointa jos pääsisin samaan kotiin Noki-veljeni kanssa.

Koska olen vielä niin pieni, minut tullaan rokottamaan marraskuun aikana ja tämän jälkeen olen valmis siirtymään uuteen kotiin. Minut on myös madotettu ja eläinlääkäri on tarkastanut että kaikki on hyvin. Kulukorvaukseni on 60 euroa. Minuun saa tulla tutustumaan hoitopaikkaani, lisärapsutukset ovat erittäin tervetulleita, jotta minusta kasvaa rohkea kisutyttö.