Einari

Lisätty sivulle: 2015-04-17

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Einari
12.6.2017 Einarista tuli enkelikissa kasvaimen takia.

Einarin elämän alkupuolisko ei ollut helppoa. Kotiin saapuessaan se pelkäsi kaikkea ja kaikkia. Tilannetta eivät helpottaneet jatkuvat sairastelut, joiden takia ramppasimme vuoden ajan jos jonkinmoisissa tutkimuksissa selvittelemässä mikä pikkuista kissaa oikein vaivaa. Mitään syytä Einarin sairasteluun ei löytynyt, mutta myös oireet katosivat ja viimeisen vuoden elelimmekin mukavasti yhdessä. Einarista kuoriutui oikea hurmuri, joka rakasti rapsutuksia yli kaiken ja aamuisin herätyskellon soidessa se tulikin välittömästi sänkyyn vaatimaan omaa osaansa huomiosta. Pieninkin kosketus sai Einarin hyrinämoottorin käynnistymään ja kuolan valumaan pitkin leukaa.

Viimeisinä kuukausina Einarilta alkoi tippua painoa, ensin vaivihkaa. Kunto romahti kuitenkin vain viikossa huonoksi ja varasin ajan eläinlääkärille. Eläinlääkäri totesi Einarilla suuren kasvainmassan suolistossa. Päätimme, että olisi armeliainta päästää Einari paremmille metsästysmaille. Suru on meillä suuri, mutta Einarin on nyt parempi olla.

***

9.5.2015 Einari sai kodin toisen kissan kaverina Vantaalta.

***

Leikattu uros, s. arviolta 9/2014, kotihoidossa Vantaalla.

17.4.2015 Einari on hauska ja suloinen pikku sähikäinen. Monesti hän lähestyttäessä sähähtelee vaikuttavasti, vaikka on sisimmässään todella mukava pieni pallero, jonka sydän on täynnä hellyyttä kissakavereitaan kohtaan ja myös hoitaja saa kyllä osansa Einarin rakkaudesta. Silloin kun Einari malttaa jäädä silitettäväksi, puskee se innolla hoitajan kättä ja hyrisee tyytyväisenä. Einari rakastaa leikkiä veljiensä Sakarin ja Pastorin kanssa painien, ja hoitajan kanssa se innostuu jahtaamaan hiirionkea ja varsinkin sulat saavat kyytiä Einarin nököhampaissa.

Einari muuttaisi mielellään rauhalliseen kotiin joko veljensä kanssa tai reippaan kollikaverin seuraksi.

Karmiina, Sakari, Einari ja Pastori on saatu kiinni isommasta kissapopulaatiosta Savosta tammikuun alkupäivinä. Porukassa todettiin isomman kissamäärän tuomia ongelmia, joita ollaan hoidettu eläinlääkärin avustuksella. Nyt pikkukissat ovat valmiita muuttamaan omiin koteihinsa.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.