Eemil

Lisätty sivulle: 2007-01-02

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Eemil
24.7.2017 Eemilistä tuli koiraenkeli.

***

11/2006 Eemil sai uuden kodin Virroilta

Kuulumisia kodista:

7.10.2007 No niin! Edun kesä alkoi hieman surkeissa merkeissä, kun toukokuussa oltiin paistamassa makkaraa ja uimassa torisevalla kavereiden ja koirien kanssa. Edu ja Tellu oli sitten jostain löytänyt ruisteisen piikkilanka aidan johon Edu sitten käveli, oikean takajalan “toinen” polkuantura sai sitten koristeeksi 10 hieno tikkiä! Paniikki oli minulla kauhea koira tuli ihan normaalisti luokse, ja takajalka vuosi paljon verta. Edu ei edes ontunut, aika sissi on tuo tyyppi. Siinä sitten sunnuntai-iltana ruvetaan soittamaan lähintä päivystävää eläinlääkäriä, joka onneksi sitten löytyi ihan Virroilta (onneksi oli juuri se vkonloppu jolloin siellä on lääkäri paikalla)

Poika sitten nukutettiin ja tikattiin ja sai kunnon antibiootit. Pari viikkoa meni sitten siteitä vaihtaessa ja lääkkeitä syödessä kunnes, tikit aukesi :( ja eikun takas lääkäriin. Sinne oli sitten tikkein alle jäännyt jotain kakkaa joka oli tulehduttanut haavan, joten eläinlääkäri näki parhaaksi leikata puolet pois siitä anturasta. Nyt tästä haaverista on melkein kaks kuukautta ja tassu on melkein täysin parantunut! Onneksi! Pelko oli kova! Koiraa ei tassu näyttänyt kovastikkaan haittaavan :D Sen olen tuosta pojasta huomannut, että kipukynnys on maailman korkein tuolla koiralla. Edulla rupesi jo elämä käymäään hieman tylsäksi kun ei päässy ollenkaan juoksemaan mehtään eikä leikkimään muitten kanssa. Ja onneksi ne tylsäntylsät rauhalliset hihna lenkit auttoi ja poika on taas täysissä sielun ja ruumiin voimissa!

Muutenkin meidän elämä hieman muuton kautta muuttui, meidän tie vei takaisin Jämsään. Ja virroille jäi kaikki kaverit :/ mutta nyt Edu on löytänyt monta uutta kaveria täältä, ja elämä hymyilee kaikille. Lellipentuhan tuo koira on :D melkein aina kun töihin joudun menemään niin Edu on hoidossa mummulassa :D aluksi johtui siitä tassusta ja et saa lääkkeet samaan aikaán jne.. nyt se on sitten ihan muuten vaan ei oo kiva olla yksin :D Aivan ihana poika tuo on <3 tässä yhteisen elämän aikana rauhottunut mielettömästi! Ja äijistynyt ehkä sekin sen tekee että on nyt vanhempi ja ainut koira! Kuulumisia kirjotellaan taas kun kesä menee eteenpäin. T. Edu ja Salla

18.4.2007 Eemil-poika joutui allergian takia vaihtamaan kotia marraskuussa -06 ja uusi koti sijaitsee nykyään Virroilla. Onneksi herra pääsi tuttuun paikkaan :) joten minkäänlaisia eroahdistuksia ei tullut. Myöskään itkuja ei tullut, mitä kovasti ihmettelin. Yhteiseläminen on alkanut aivan mahtavasti, ja poika nauttii kun saa kaiken huomion ja pusut :) Pusuja myös pojalta tulee ja paljon, hellyynden kipeempää koiraa ei ole varmasti olemassakaan :) Porukoitteni vanhan griffoni uroksen kanssa jutut menee myös yhteen, mitä nyt vanha herra ei aina jaksa riehua ja leikkiä, mikä edua kummasti ihmettyttää. “ihme tapaus kun ei juokse pallon perässä” ei se ole Edun mielestä koira eikä mikään.

Kaverin kissakin on osan Edun pusuista saannu. Uuden parhaan kaverinkin on poika saannu hovavart/ venäjänvinttikoira pojasta, ja siinä menossa on vain taivas rajana kun melkein 100 kg koiraa päästää menemään. Mutta elämää ilman Emiliä en enää haluaisi kuvittellakkaan, kyllä tuo poika on niin sydämmeni valoittanut<3 ja toivottavasti yhteiseloa jatkuu mahdollisimman pitkään.
T. Salla ja Edu

05/2005: Eemil pojasta on tullut aikuinen! Ylivilkkaus on jäänyt pois ja käskyt alkavat mennä jo ensimmäisellä kerralla perille asti. Tuhoaminen on jäänyt pois kokonaan ja Eemilistä on tullut äidin oma pikku enkeli. Aloitamme vesipelastustoiminnan kesällä ja toivottavasti tämä poikii johonkin:) Olemme myös kokeilleet agilitya, mutta keskittyminen on molemmilla ollut niin ja näin. Eemil sai myös koira kaverin 16.3.05 ja ystävyys on alkanut loistavasti! Tekevät kaikki asiat yhdessä ja leikkivät kovasti!
Keväsisin terveisin: Johanna Nauha sekä Eemil & Peppi

***

7/2004 Eemil sai kodin Jyväskylästä.