Eddy 1

Lisätty sivulle: 2007-01-02

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Eddy 1
15.9.2008 Eddy lähti enkeliksi

18.9.2008 Suureksi suruksemme Eddy kuoli maanantaina 15.09 sairauskohtaukseen. Noin viikko sitten Epun kunto alkoi huononemaan. Alkoi väsyä, askel lyheni ja nukkui suurimmaksi osaksi koko ajan. Kyllä tässä nyt on vähän katkeruutta, kun sitä syöpää ei aikaisemmin löydetty, vaikka Eddyn korvaa käytiin näyttämässä eläinlääkäreillä toistakymmentä kertaa parin vuoden aikana. Eddy oli jatkuvasti antibioottikuurilla. Leikkaava lääkäri sanoi, että se syöpä olis pitänyt poistaa jo 2-3 vuotta sitten, että se olis saatu kokonaan pois.

Tämä puolitoista kuukautta leikkauksen jälkeen on ollut todella raskasta aikaa. Aluksi tuntui, että tästä selvitään. Mutta nyt loppuaikana tajuttiin mikä on väistämättä edessä. Jos jotain hyvää haluaa löytää on se, että poitsu sai kuolla kotona, koska koti oli Eddylle niin rakas paikka. Ensimmäisenä kesänä Eddy ei halunnu edes olla pihalla, aina oli kiire sisälle. Mutta pikkuhiljaa se alkoi nauttia siitä, että sai olla omassa pihassa vapaana. Suurenaukon jätti pieni, mutta niin suuri persoona. Kiltti, rakastettava poika. Anni

***

06/2006 Eddy sai kodin Seinäjoelta.

***

Kuulumisia kodista:

2.9.2008 Luulimme, että haava olisi alkanut pareutumaan, mutta eläinlääkari sanoi, että kasvamassa tulee haavasta pois. Lääkäri sanoi, että viekää kotiin ja hoitakaa siihen asti kunnes Eddy lakkaa syömästä. Täällä on kuitenkin vielä kovat suihkuttelut käynnissä (Ei anneta vieläkään periksi). Väsynyt toki se on, mutta ei vaikuta kipeältä. Päivää kerrallaan tässä eletään. Me ilmoitellaan sitten kun jotain muutosta tapahtuu.

10.8.2008 Eddyllä oli krooninen tulehdus korvassa, jonka oli aiheuttanut syöpä. Syöpä löydettiin ulkokorvanpoistoleikkauksessa. Eddy on ollut toipilaana nyt 10 päivää. Ennuste on hyvin huono. Kaikki tikit eivät kestäneet ja nyt Eddyn leikkaushaavaa hoidetaan suihkuttamalla. 14.8 torstaina on eläinlääkäri, jos Eddy siihen asti jaksaa.

**

Uros, noin 6v.

2006 Eddy uros n.6-v puudelimix