Dragon

Lisätty sivulle: 2007-01-02

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Dragon
21.2.2007 Dragonista tuli enkelikoira

***

Dragon lopetettiin pitkälle edenneen sydänvian ja siitä johtuneiden ongelmien takia 21.2.2007. Dragon oli ihana koira. Luonne oli todella mahtava! Uskollinen, kiltti, seurallinen, tyypillinen Saksanpaimenkoira. Lauma oli Dragonille henki ja elämä, ja se oma koti, jossa oli lämmintä, rapsutuksia ja ruokaa. Kuitenkin sairaus vei rakkaamme voimat ja kivut olivat kovat. Päätimme päästää koiramme kivuistaan. Jäihän meille ne muistot.

Muistot koirasta, joka oli muuten niin täydellisen ihana. Kunpa hänen aikansa ei olisi ollut vielä. En tiedä, kohtaanko elämässäni toista koiraa, joka olisi niin kiitollinen kaikesta, mitä sai. Ja joka oli säilyttänyt luottamuksen ihmiseen, vaikka ihminen ei aina ollutkaan sen arvoinen. Kiitos Kairelle ja Marittalle maailman parhaasta koirasta. Ikävä on kova. Voi kunpa olisin voinut pelastaa sinut, rakas koiramme.

Nyt olen vapaa ja mukana tuulen
saan kulkea rajoilla ajattomuuden.
Olen kimallus tähden, olen pilven lento.
Olen kasteisen aamun pisara hento.
En ole poissa, vaan luoksenne saavun
mukana jokaisen nousevan aamun.
ja jokaisen tummuvan illan myötä,
toivotan teille hyvää yötä.
(Eino Leino)

***

12/2005 Dragon sai kodin Keravalta perheen ainoana koirana

***

Uroskoira, noin 5 v.

17.12.2005 Dragon pääsi tänään kotihoitoon Tallinnan puolella. Se käyttäytyy hihnassa rauhallisesti. Lisää uutisia kuulemme kotihoitajalta. Liitteenä Tehon aulassa otettu kuva.

14.12.2005 Dragon on ihana poika! Tänaan oltiin kävelyllä. Mennessämme ohi Gelterin häkista se räyhäsi meille. Dragon oli ihan vaiti ja säikahti toisen koiran rähinää. Ihana poika hyvin leikkisä. Kun mennään häkin luokse se tottelee, mutta se on ihan onneton joutuessaan häkkiin takaisin. Dragon on hyvin laihtunut ja turkki mennyt huonoon kuntoon.

Dragon on hyvin iso sakemanniuros. Nähtyään taluttimen se alkaa hyppiä iloissaan kuin pentu. Dragon antaa hyvin katsoa hampaat, eikä ole vihainen ihmiselle, mutta se tarvitsee kuitenkin kokeneen omistajan. Koira on ystävällinen ja saanut hieman opetusta. Kävelee hyvin hihnassa ja seuraa ihmisen tahtia kävelyllä. Ei huomioinut muita koiria, vaan kulki kiinni ihmisessä. Tietysti voi muuttua kotioloissa, mutta kuuntelee hyvin. Ei tahtonut mennä takaisin häkkiin ja uikutti perään.