Donna

Lisätty sivulle: 2016-11-14

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Donna
31.07.2017 Donnasta tuli enkeli

***

Narttukoira, noin 6 v.

29.5.2017 Donna on aivan ihana tytöntyllerö. Se painautuu aitauksensa seinää vasten rapsutuksia hamuten ja ottaa herkut nätisti kädestä. Tarhalla ollaan päästetty Donna juoksemaan aitaukseen, jolloin se saa touhottaa pahimmat energiat pois ennen hihnalenkkiä. Ja kyllä Donnasta vauhtia löytyikin ja rauhallisesti aitauksessaan istuskelleesta neidistä kuoriutui varsinainen vinttikoira päästyään vapaaksi! Pahimmat energiat purettuaan otettiin Donna tarhan toimistoon meidän kanssamme. Siellä se tutki paikkoja innokkaasti ja välillä tuli pusuttelemaan vieraita ja istui viereen rapsuteltavaksi. Donna on luonteeltaan erittäin sympaattinen ja suloinen koira.

13.02.2017 Donna odottelee edelleen omaa kotiaan.

14.11.2016 Donna on ystävällinen ja hieman ujohko tyttö Valgan tarhalla. Donna sai jo kertaalleen kodin, mutta toimitettiin koiratarhalle koska Donna ei tullut toimeen toisten koirien eikä kissan kanssa. Donnalle etsitäänkin kotia ainoana koirana mieluiten rivi-tai omakotitalosta. Kooltaan isohko Donna ei oikein ymmärrä miten hihnassa tulisi kävellä, vetää hihnassa joten tähän tarvitaan koulutusta. Sisäsiisteydestä ei ole tietoa. Donnalle etsitään kotia jossa on aikaa panostaa koiran koulutukseen sekä huolehtia riittävästä liikunnasta ja aktivoinnista. Ei luovuteta ensimmäiseksi koiraksi eikä lapsiperheeseen.

KULUKORVAUS 300 €. Kulukorvauksella koira on saanut rabies- ja viitosrokotuksen (parvo, penikkatauti, tarttuva maksatulehdus, kennelyskä ja leptospiroosi), ulkoloishäädön vähintään kerran sekä heisimadotuksen vähintään kerran (ekinokokki). Se on tunnistemerkitty ja siru on rekisteröity Turvasiru.fi- palveluun. Koiralla on virallinen EU-lemmikkieläinpassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira on virkaeläinlääkärin tarkastama, ja se tuodaan Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle.