Domino

Dominosta tuli koiraenkeli 18.7.2020

***

Lisätty sivulle: 2010-11-04

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Domino
23.1.2011 Domino sai kodin Paimiosta Ossi-koiran kaverina

***

Kuulumisia kodista:

9.3.2012 Heipä hei! Nyt on jo reilu vuosi siitä kun Domino muutti meille asumaan, joten lienee paikallaan päivittää kuulumisia. Dominosta on kasvanut oikea nuori kaunotar, joka osaa ottaa hyödyn kaikesta saamastaan huomiosta ja omaa samalla maailman suurimman sydämen. Todellinen kaikkien kaveri siis. Aina keksimässä jotakin leikkiä asuinkaverinsa(suomenpystykorva)Ossin kanssa, ja NE ovatkin tulleet toimeen keskenään aivan loistavasti. Erottamaton pari :) Suuret kiitokset teille kaikille kun olemme saaneet näin hienon koiran ja perheenjäsenen!!!

Keväisin terveisin! Arto, Jenni ja Ossi

25.1.2011 Elikkäs Domino neiti muutti meille sunnuntaina 23.1. Ja nyt muutaman päivän on meillä oleillut. Hyvin on lähtenyt homma pyörimään, ja tuntuu olevan tyttö hyvin kotiutunut. :) Ensimmäisenä päivänä koirien olessaan keskenään kotona oli olohuoneen verho saanut hieman kyytiä, mutta sen suuremmilta vahingoilta on säästytty. Pehmolelut ja puruluut ovat aivan suosikkeja ja ne täytyy ehdottomasti levittää ympäri asuntoa.. ;)

Nyt opetellaan sitten käymään asioilla ulkona ja eiköhän se siitä ala pikkuhiljaa luistamaan. :) Laitan kuvia tulemaan tänne päin jahka saadaan niitä räpsitty.

Terveisin: Jenni & Arto, Ossi & Domino

***

Naaraspentu, noin 4-5-kk

15.1.2011 Domino tuli kotihoitoon Somerolle.

6.12.2010 Domino on steriloitu. Domino jää luultavasti alle polven korkuiseksi. Herkän sielun omaava mutta hyvin aktiivinen ja vilkas koiratyttö. Tulee myös hyvin toimeen toisten koirien kanssa. Voi opettaa koira-agilitya tai muuta harrastusurheilua. Haluaa paljon huomiota ja hemmottelua.

4.11.2010 Domino on keskikokoiseksi kasvava, arviolta 4-5 kk vanha laikasekoituspentu, joka odottaa omaa kotia hoitopaikassa. Domino on reipas pentu, joka tarvitsee aktiivisen kodin, ei kaupunkialueelta.

Kulukorvaus koirasta on 250 euroa. Se sisältää mikrosirun, rokotukset, ulko- ja sisäloishäädöt sekä steriloinnin. Koiralla on EU-lemmikkipassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle.