Dingo (nyk. Upi)

Lisätty sivulle: 2016-06-04

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Dingo (nyk. Upi)
30.1.2017 Upista tuli enkelikoira vanhuuden vuoksi.

***

9.7.2016 Dingo sai kodin.

***

Kuvia ja kuulumisia kodista:

20.7.2016 Upi on muuttunut alun jälkeen aktiivisemmaksi ja vaikka sisällä tykkää viileässä makoilla, seuraa tarkkaan milloin lähdetään taas lenkkikierrokselle metsään. Yksinolon jälkeen tulee hakemaan uikuttaen huomiota ja rapsutuksia. Tuntuu, että Upi on löytänyt nuoruudeninnon uudestaan eikä “vaarista” ole tietoakaan!

***

Uroskoira, noin 10 v.

04.06.2016 Dingo on jo elämää nähnyt mukava ja rauhallinen vaari jolle etsitään rauhallista aikuista kotia. Tykkää kävelylenkeistä ja kiinnostuneena tutkii ympäristöä, toisia koiria kohtaan osoittaa mielenkiintoa uikuttamalla, mutta ei rähise. Kävelee nätisti hihnassa, saattaa hajujen perään hieman intoutua mutta on hyvin hallittavissa. Kissojen kanssa Dingoa ei ole testattu. Dingolle etsitään kotia rivi-tai omakotitalosta jossa saisi viettää aikaa ulkoilmasta nauttien. Ei toisen uroksen kaveriksi. Dingo on kotihoidossa Espoossa johon vaariin pääsee sovitusti tutustumaan.

KULUKORVAUS yli 10 vuotiaasta koirasta tai erityissijoituskoirasta on 100 €. Kulukorvauksella koira on saanut rabies- ja viitosrokotuksen (parvo, penikkatauti, tarttuva maksatulehdus, kennelyskä ja leptospiroosi), ja on madotettu vähintään kertaalleen. Se on tunnistemerkitty ja siru on rekisteröity Turvasiru.fi- palveluun. Koira on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.