Devil

Lisätty sivulle: 2016-09-29

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Devil
6.2.2017 Devilistä tuli enkelikoira.

***

Steriloitu narttukoira, noin 4v

29.1.2017 Devil siirtyi kotihoitoon Helsinkiin, mutta tarvitsee yhä kiireellä oman kodin.

27.12.2016 Devil tarvitsee nyt hyvin kiireellä oman lemmikittömän kodin, jossa saisi olla ainoana koirana ja jossa olisi aikaa aktiiviselle ja oppimisenhaluiselle paimenkoiralle. Devil ei sovi asumaan lapsiperheeseen, mutta satunnaiset kohtaamiset lasten kanssa sujuu hyvin. Devil ei sovi asumaan kerrostalooon.

7.12.2016 Devil on tavannut paljon erilaisia ihmisiä ja koiria ja tutustumiset sujuu oikein hyvin, Devil pitää kaikista. Koirien kanssa Devil leikkii ulkosalla mielellään, mutta sisätiloissa voi tulla resurssikiistoja, minkä takia Devilin on paras ainoana koirana. Devil on miellyttämisenhaluinen ja yhdessä tekemisestä tyttö jaksaakin aina innostua. Remmikäyttäytyminen vaatii vielä harjoittelua, sillä remmissä muita koiria ohittaessa Devil rähjää. Paras paikka Devilille olisi omakotitalo, jossa pääsisi välillä aidatulla alueella kunnolla juoksemaan.

8.11.2016 Devil palautui kotiaetsimään, sillä kerrostaloelämä ei tytölle sovi, vaan kerrostalossa Devil stressaa varsinkin yksinollessaan, ja ulvoo ja haukkuu. Devil tarvitsee aktivointia, koulutusta ja mielellään omakotitalon jossa ulvomiset eivät haittaa. Devil on ystävällinen koira, mutta lasten kanssa Devil ei ole tottunut asumaan.

***

25.10.2016 Devil sai kodin Tampereelta.

***

11.10.2016 Devilille on kotihoidossa tullut itsevarmuutta lisää ja tytölle on ilmaantunut hieman pomottavia piirteitä joten tästä syystä tytölle etsitään kotia ainoana koirana. Energisyytensä vuoksi harrastava koti on tälle tytölle ainoa vaihtoehto.

29.09.2016 Devil on upea ja ystävällinen tyttö joka etsii uutta kotia omistajan elämäntilanteen muutoksen vuoksi. Devil on alussa toisia koiria kohtaan arahko, haukkuu hieman, mutta huomatessaan toisen olevan vaaraton, uskaltautuu lähemmäs. Ihmisiä kohtaan on ystävällinen ja tärkeintä on antaa tytön tulla itse tutustumaan. Deviliä on koulutettu jonkin verran mutta tarvitsee edelleen paljon koulutusta ja aktivointia, tytöllä riittää energiaa ja hihnassa vetääkin melkoisesti. Sisätiloissa osaa olla rauhallinen. Ei luovuteta kissojen kanssa samaan talouteen. Devil on saksanpaimenkoiran ja belgianpaimenkoiran sekoitus, joten tästä tytöstä saa varmasti hyvän harrastuskoiran. Devilin tulevalta kodilta odotetaan kokemusta palveluskoirista sekä halua harrastaa ja aktivoida koiraa. Tytön säkäkorkeus on n.60cm. Devil on kotihoidossa Kurussa ja tyttöön pääsee sovitusti tutustumaan.

KULUKORVAUS narttukoirasta on 300 €. Kulukorvauksella koira on saanut rabies- ja viitosrokotuksen (parvo, penikkatauti, tarttuva maksatulehdus, kennelyskä ja leptospiroosi) ja on madotettu vähintään kertaalleen. Se on tunnistemerkitty ja siru on rekisteröity Turvasiru.fi- palveluun. Koira on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.