Darius

Lisätty sivulle: 2012-08-02

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Darius
20.9.2012 Dariuksesta tuli enkeli

Darius lähti enkelikissaksi. Pieni, arka Darius sairastui ja kotihoitaja joutui eläinlääkärin kanssa toteamaan että on parasta päästää poika nukkumaan.

***

Urospentu, noin 3kk (elokuun lopussa 2012), kotihoidossa Vantaalla

1.9.2012 Darius saapui Suomeen kotihoitoon. Uusia kuulumisia ja kuvia tulossa, kunhan kotihoitaja ensin hieman poikaan tutustuu.

27.8.2012 Darius on nyt kotiinlähtökunnossa ja onkin saapumassa Suomeen kotihoitoon lauantaina 1.9. Upeinta toki olisi, jos pikkukolli pääsisi suoraan omaan kotiin.

2.8.2012 Darius odottaa omaa kotia Tallinnassa. Se on kotihoitajan mukaan ystävällinen ja seurallinen pantteri, mutta vielä varovainen vieraiden ihmisten seurassa.

KULUKORVAUS kissanpennusta on 120€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpennulle on myös tehty sienitesti. Kissanpennulla on virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissanpentu on virkaeläinlääkärin tarkastama, ja se tuodaan Suomeen Eviran vaatimuksia noudattaen. Rekku Rescue järjestää kissan kuljetuksen Suomeen. Kissanpentu luovutetaan uudelle omistajalleen Suomessa.