Cora (nyk. Shanti)

Lisätty sivulle: 2006-12-29

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Cora (nyk. Shanti)
13.12.2006 Corasta tuli koiraenkeli.

20.12.2006 Rekku rescuesta tämän vuoden keväällä saamamme Cora koira on kuollut traagisesti. Cora kuului siihen c-pentueeseen. Me kutsuimme häntä nimellä Shanti. Shanti jäi auton alle ja kuoli välittämästi 13.12.2006.

Shanti oli meille läheisenpi kuin edes kukaan ihminen. Hän oli kuin oma lapsemme. Suru on valtava ja sydän kärsii. Shantin lyhyt elämä oli kuitenkin täynnä iloa, leikkiä, rakkautta, jännitystä ja luontoa. Shanti sai asua maalla, jossa pidimme häntä vapaana isossa pihassamme. Siinä ne Shantin päivät kuluivat pihassa juostessa, järvestä kaloja koettaessa pyydystää ja naapuri laitumen lehmiä paimentaessa.

Shanti ei karannut pihasta autotielle. Paitsi kun toinen meistä lähti. Hän oli niin kiintynyt meihin että yritti aina lähteä perään. Siksi hän ei ollut vapaana ikinä silloin kuin toinen meistä lähti pois kotoa. Tuolloin 13. päivä ulko-ovi ei ollut mennyt lukkoon ja Shanti säntäsi Emilian perään tielle ja kuoli välittämästi ensimmäisen auton tärmättyä häneen. Shanti nautti elämästä täysin rinnoin. Antti ja Emilia

***

05/2006 Cora muutti omaan kotiin Tampereelle.

***

Narttupentu, nooin 3-4kk

Kuvaus: Cora, Coral, Colin, Cocos ja Coconut ovat saman sisarusparven pentuja. Nämä olivat kaikki iloisia , toinen toistaan uteliaampia ja leikkisiä. Pienen kokoisia, ikä n.3-4 kk.