Converse (nyk. Sara)

Lisätty sivulle: 2013-06-27

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Converse (nyk. Sara)
18.6.2019 Sarasta tuli kissaenkeli parantumattoman sairauden vuoksi.

***

3.8.2013 Converse muutti omaan kotiin Espooseen.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

16.7.2014 Saralle kuuluu edelleen hyvää. Kävi nyt kesällä rokotuksissa ja eläinääkäri totesi terveeksi ja sopusuhtaiseksi kissaksi. Saran lempipaikkoja on edelleen sauna ja ulkoilee valjaissa takapihallamme. Hänestä on tullut meille rakas perheenjäsen.

15.9.2013 Haimme kesän lopussa Saran (entinen Converse) meille asumaan. Hän on
kuvassa mielipaikassaan saunassa ja on nyt reipas espoolainen, melkein vuoden ikäinen tyttökissa.

Sara on vauhdikas ja leikkisä. Hän on viihtynyt kanssamme hyvin ja pieni perheemme on kovasti jo kiintynyt kissaneitiin. Sara on hieman vankistunut tässä 1,5 kuukauden aikana aikuisemman kissan näköiseksi ja turkki kiiltää. Hän on myös ulkoillut valjaissa pihallamme. Saralle kuuluu siis oikein hyvää!

***

Leikattu naaras, noin 8-9 kk (kesällä 2013), kotihoidossa Vantaalla.

14.7.2013 Lisätty kuvia menevästä ja seurallisesta Conversesta.

27.6.2013 Converse on kertakaikkiaan hyvin hurmaava nuori kissaneito! Converse oli yhdistykselle hoitoon tullessaan tiineenä, mutta se ehdittiin onneksi hyvissä ajoin leikata jotta tämän nuoren kissan, lähes pennun itsekin, ei tarvinnut synnyttää maailmaan yhtään koditonta kissanpentua. Converse on toipinut hyvin leikkauksesta ja samalla se sai mikrosirun ja rokotuksen. Entiset omistajat olivatkin käyttäneet sen jo aikoinaan rokotuksilla, mutta jostain syystä eivät olleet sitä leikkauttaneet ajoissa, ja nyt kun ns. vahinko pääsi käymään eivät enää halunneetkaan kissaa pitää. Converse on rauhallinen kissa ja heti hoitoon tullessa löysi hiekkalaatikon ja kuivaraksut, sängyssä kellii onnellisena ja nauttii silityksistä. Märkäruuan kanssa vielä vähän pohditaan mikä se olisi sellaista maittavaa, sillä varmasti ruokavalio on ollut aiemmassa elämässä jonkin verran rajoittunut. Converse on kovin pienikokoinen ja vielä vähän hoikassa kunnossa, mutta eiköhän sekin hyvällä hoidolla pian korjaannu.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan puhelimitse. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentujen luovutusikä on vähintään 12 viikkoa.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.