Conan

Lisätty sivulle: 2010-08-19

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Conan
30.1.2013 Conanista tuli enkeli

Valitettavasti, Conan on poissa. Hänellä oli veritulppa takajalassa ja siitä johtuen eläinlääkäri suositteli nukuttamista. Lähtö “Sateenkaarisillalle” oli rauhallinen ja ilman kipua.

***

22.10.2010 Conan si kodin Salosta koiran kaverina

***

Kuulumisia kodista:

19.11.2010 Conanilla menee erittäin hyvin ja mielestäni hän viihtyy erittäin hyvin uudessa kodissani. Hänen painonsa jonkin verran noussut ja hänen turkkinsa kunto on parantunut huomattavasti!

Conan ja koira-veljensä tulevat toimeen kuin kaksi Marjaa ja pitävät erittäin
hyvää seuraa toisilleen. Conan on ottanut vastuulleen koirani turkin putsaamisen :)

Hän vaikuttaa hyvin rauhalliselta ja tulee todella hyvin toimeen myös
vieraiden kanssa jotka ovat häneen välittömästi ihastuneet :)

Hän syö hyvin ja vaikuttaa kaikin puolin terveeltä ja hyvin tänne
sopeutuneelta, kun hän ei löhöile sohvallani tai kirjahyllyni päällä han nukkuu piilossa sänkyni alla olevassa lokerossa.
Terveisin,
Sara

***

Leikattu uros, noin 2-3v (syksyllä 2010) / Eteläisessä Suomessa

4.9.2010 Kävimme Conanin kanssa tiistaina eläinläääkärissä tarkistuksessa ja Conan sai lääkkeet karvanlähtöön. Eläinlääkäri epäili karvanlähdön johtuvan radikaalista ruokavalion muutoksesta. Conanin sirutus ja rokotus ovat reilun viikon päästä ja sen jälkeen Conan on valmis matkaamaan uuteen kotiin.

Eläinlääkäri arvioi Conanin iäksi 2-3-vuotta, totesi kissan olevan hyvässä kunnossa eikä löytänyt mitään huomautettavaa.

18.8.2010 Conan oli toimitettu löytökissana rankkurille, mutta kukaan ei kaivannut sitä kotiin. Conan on kuitenkin varsin rento kollipoika ja rankkurin pitäjä pyysi apua Rekku Rescuelta, sillä muuten hän olisi joutunut viemään kissan lopetetavaksi. Conanille löydettiin hoitopaikka ja nyt se odottaa pääsyä omaan kotiin.

Kotihoitaja kertoo: Conan on ihana punavalkoinen kollipoika joka rakastaa ihmisiä yli kaiken. Huoneeseen kun menee niin Conan ottaa mau´uten vastaan ihmisen. Tulee kerjäämään rapsutuksia ja puskee. Conan ei tunnu rapsutuksista saavan tarpeekseen vaan jos ei ihminen silitä niin silloin Conan rupeaa nuolemaan ihmistä ja puskemaan :) Conan tykkää nukkua ihmisen vieressä ja tuudittaa ihmisen uneen tasaisella kehräyksellään.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun.