Charlie

Lisätty sivulle: 2007-08-15

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Charlie
22.6.2009 Charlie-snautseri lensi taivaaseen sairauden uuvuttamana. Hän olisi juuri täyttänyt 12-vuotta.

Olit mulle koira sä rakkahin,
sitä aikaa en voi saada takaisin.
En pyydä sua luokseni tulemaan,
siellä missä on hyvä, ole siellä vaan

On ikävä suuri ja loputon,
mut sinun onnesi yksin tärkeintä on.
Tule uniini, tule tuulenhenkäyksiin,
tule elämäin illan ja aamun ruskotuksiin.

Rakastan sinua Charlie.

Kaivaten, Saara

***

8/2007 Charlie sai kodin Tampereelta

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

28.10.2008 Lisätty uusia kuvia kodista

28.4.2008 Nyt Charlie on asustellut meillä jo reilusti yli puoli vuotta ja rakkaus vaan kasvaa, jos se enää voi äärimmäisestä kasvaa. Saimme kyllä hyvin persoonallisen koiran, mutta niinpä taidetaan me omistajatkin omalla tavalla olla.

Charlie on voinut hyvin ja pysynyt onneksi terveenä. Kävipä taas viime viikolla trimmaajallakin, mutta siellä ei oikein nypittävänä viihtynyt, vaan ajeltiin koneella kesäturkki. Komea parta ja kulmat miehellä tietenkin on ja niin kuin arvata saattaa, partaan tarttuu myös päivän ruokalista…

Sisällä osaa rauhoittua ja opetella temppuja, mutta ulos mentäessä ei kyllä kuule ja näe lenkittäjää,jos muita koiria on lähellä tai muuten yleistä hälinää. Se joskus kieltämättä hävettää, että Charlie huutaa, ei siis hauku, ja koko asuinalueemme kuulee,kun ollaan lenkillä. Se on jostain syystä niin innostuksissaan menossa katsomaan kaikkia, niin ihmisiä kuin muita koiriakin. Tätä tapahtuu siis myös pitkien lenkkien jälkeen eli ei mene ihan lenkin alkuinnostuksen piikkiin. Siihen on jo sen verran tottunut, että osaa jo ennakoida tilanteita ja istuttaa pappa kuono kiinni tien reunaan tilanteen vaatiessa. Sen jälkeen vaan nöpö heiluu taas.

Koiratarhalla ei olla nyt lähiaikoina juuri enää käyty, koska melkeinpä kaikki koirat yrittävät astua Charlieta koko ajan ja käyvät ihan “kuumina”. Pappa ei osaa pitää puoliaan, vaan tyytyyy kohtaloonsa. Lumen aikoihin oli hauska katsella, kun Charlie parrallaan moppasi lunta ahkerasti ja urat vain jäi hankeen.

Sisällä Charlie on varsinainen sylikoira ja tulee useasti viereen sängyllekin nukkumaan jokisikin aikaa. Tulee mainiosti toimeen myös pienten lasten kanssa. Jääkaappia en ole varmaan kertaakaan aukaissut niin, etteikö hän olisi tullut katsastamaan tilannetta. Ei voi kyllä muuta todeta, kuin aivan mahtava, ihmisläheinen, kiltti ja energinen koira ja ikäisekseen täynnä virtaa. Nyt odottelemme innolla ensimmäistä yhteistä kesää ja mahdollisia uimareissuja. T:Saara ja Charlie

***

Uroskoira, noin 10v.

16.8.2007 Charlie on noin 10-vuotias, keskikokoinen snautseri joka etsii uutta kotia. Valdekun eläinlääkäriasemalta soitettiin ja kysyttiin apua.

Tämä snautseri on tällä hetkellä yksin yhdessä talossa ja pihalla, missä hän eli omien omistajien kanssa. Nyt vanhukset on sairalassa, eivätkä tule sieltä takaisin. Charlie on noin 10v uros, ja se on tällä hetkellä masentunut yksinolosta ja ihmisseuran kaipuusta. Koira on rokotettu Valdekussa ja tarkistettu. Muuten on ystävällinen ja jää katseleman naapurin perään, kuka käy ruokimassa joka päivä.