Cesar

Lisätty sivulle: 2008-08-25

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Cesar
27.11.2009 Cesarista on tullut enkeli

***

12/2008 Cesar sai kodin Järvenpäästä

***

Uroskoira noin 5v.

Cesar on viisi vuotias kaukasian paimenkoiran ja saksanpaimen koiran sekoitus.

Komea Cesar on asunut pennusta lähtien virolaisessa perheessä pihalla ketjussa eli nyt viisi vuotta. Voisi luulla, rotusekoituksen huomioon ottaen, että Cesar on vihainen ja turhautunut vahtikoira. Mutta ei suinkaan! Cesar RAKASTAA ihmistä ja todellakin, voi vain ihmetellä miksi. Ihminen ei ole antanut aikaa koiralle, ei aina muistanut ruokkia eikä antaa vettä, ei vienyt lenkille…mutta Cesar on silti avoin ja hyvin, hyvin onnellinen, saadessaan olla ihmisen kanssa.

Vahtiviettiä ei siis juurikaan Cesarilta löydy mutta rakkautta sitäkin enemmän, hänellä ei vaan ole ketään, jolle sitä antaisi. Siksi Cesar etsii uutta kotia. Cesar haluaa kotiin, jossa sitä ruokitaan säännöllisesti, käydään lenkillä ja jossa sille on aikaa ja mahdollisuus saada vastarakkautta. Cesar rakastaa myös lapsia.

Cesarin tuleva koti tulee olla omakotitalossa rauhallisella paikalla. Cesar osaa kulkea hihnassa mutta on kuitenkin kookas ja massiivinen koira, joka vaatii kokeneen ja varmaotteisen omistajan. Cesarin säkäkorkeus on n.65-70cm.
Cesar tulee toimeen niin urosten kuin narttujenkin kanssa sekä kissojen.