Cassandra (nyk. Kassu)

Lisätty sivulle: 2006-12-29

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Cassandra (nyk. Kassu)
28.7.2013 Kassusta tuli koiraenkeli.

Vanhuus tuli hiljaa hiipien, ei onneksi mitään suurta ongelmaa tai sairautta. Kuulo meni, liikkeet hidastuivat ja nukutti paljon, tosi paljon. Koko kesän valmistelin lapsia siihen että jonain päivänä Kassu täytyy päästää pois. Sitten yhtenä aamuna ei enää päässyt ylös petiltään, päätös ei ollu helppo mutta sitäkin selvempi. Nyt oli Kassun aika mennä.

28.7.2013 silittelin kaverin ikiuneen. Nuku vaan kaikki on hyvin, sanoin. Viime hetkeen asti vierellä, niinkuin sekin oli aina minun, hyvässä ja pahassa. 11v.
maailman paras ystävä. Täydellinen, se elämäni koira.

***

12/2002 Cassandra sai kodin Lappeenrannasta.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

4/2005 Noin 2,5 vuotta sitten, joulukuussa meille muutti pikkuinen ja pelokas Cassandra, joka ei enää ole pikkuinen eikä niin pelokaskaan :) “Kassu” kotiutui todella hyvin, osasi alusta asti jäädä yksin ja sisäsiistiksikin paljastui. Ainuttakaan tuhotyötä ei ole tehnyt. Ainoastaan vieraita (varsinkin miehiä) kohtaan oli(ja on edelleen) aluksi epäluuloinen, mutta sulaa äkkiä ja parkkeeraa kerjäämään rapsutuksia.

Nykyään majaillaan Joensuun liepeillä, Kontiorannassa. Perheeseemme syntyi 07/2004 lapsi, jolloin vähän jännättiin miten Kassu ottaa uuden perheenjäsenen vastaan, tähän asti se oli saanut jakamattoman huomioni. Pelot osottautuivat kuitenkin turhiksi, lähinnä vahtii poikaa vierailta, kuitenkaan ei ole yhtään vihainen (tunkee vieraan ja pojan väliin). Poika saa roikkua turkissa ihan rauhassa, Kassu vaihtaa vain paikkaa, jos meno alkaa mennä liian hurjaksi.

Ollaan harasteltu satunnaisesti tokoa ja agilityä. Perustottelevaisuus on aika hyvin hanskassa (joskus tuntuu vaan kuulo reistailevan :)) Suurimmaksi osaksi ulkoillaan ilman hihnaa (toisten narttujen sattuessa törmäyskurssille on kyllä vähän toppuuteltava…) Kassun lempipuuhaa on vapaana peuhaaminen vanhempieni Airedalenterrierin kanssa. Kaiken kaikkiaan meillä pyyhkii hyvin ja parempaa koiraa ei oltaisi voitu toivoa.