Carlos

Lisätty sivulle: 2007-08-11

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Carlos
15.1.2009 Carlos-pojasta tuli enekeli.

Meillä on valitettavasti Carloksesta ikävää kerrottavaa. Jouduimme viemään papan eläinlääkärin lopetettavaksi jo viime vuoden marraskuussa, koska se sai halvauksen ja takatassut eivät enää kantaneet yhtään. Carlos ehti viettää meidän kanssa vain vajaa neljä kuukautta. Carlos olikin jo melko vanha (arviolta 12 vuotta), mutta ikä ei tuntunut sitä haittaavan ennen surullista loppua. Carlos viettikin viimeiset eläkepäivänsä iloisesti ulkona kirmaillen, vaikka olikin täysin sokea ja kuulokin oli huonontunut. Kotona se sai paljon rapsutuksia, josta se piti kovasti. Jäimme siis kaipaamaan ihanaa vanhaa virolaispappaamme. :(

***

8/2007 Carlos sai kodin Porista

***

Uroskoira, noin 11v.

17.8.2007 Carlos-pappa se seisoo hiljaisena omassa häkissään. Lähestyn sitä rauhallisesti ja “varoen”, koska tiedän papan olevan sokea. Carlos kuitenkin tulee minua vastaan luottavaisen oloisesti ja ei kovin helposti arvaisi sen olevan sokea, jos ei sitä tietäisi ja silmistä näkisi.

Ulos Carlos lähtee todella mielellään ja sen tuntuu pärjäävän ihmeen hyvin sokeutensa kanssa. Papan askellus on rauhallista ja kaikki puskat haistellaan tarkasti läpi. Urospennulle Carlos heiluttaa häntää ja tekee tuttavuutta mielellään ainakin näin verkkoaidan lävitse.

Carlos on älyttömän kiltti pappa, joka etsii sitä omaa ihmistä jonka luona se saisi rauhassa nauttia eläkepäivistään.

11.8.2007 Carlos, reg nro 6606, on noin 11-vuotias sokea collieuros, joka on tuotu tarhalle omistajan kuoleman vuoksi 26.7.

Carlos on sokea, mutta muuten varsin hyväkuntoinen ikäisekseen. Carlos ei todellakaan viihdy tarhalla, alkuun se itki ja uikutti selvästi ihmeissään mihin se on tutusta ja turvallisesta kodistaan tuotu. Nyt Carlos on jo hieman rauhoittunut ja ruokakin kelpaa, mutta alakuloinen Carlos-herra häkissään on.
Carlos ei juurikaan välitä toisista koirista ja poika kulkee hihnassakin hienosti ja rauhallisesti. Takaisin häkkiinsä Carlos sen sijaan ei halunnut mennä vaan laittoi maaten käytävälle. Pienen houkuttelun jälkeen poika kuitenkin siirtyi takaisin häkkiinsä. Carlokselle etsitään rauhallista eläkekotia.

Carloksen uusi omistaja hakee koiran Tallinnasta yhdistyksen avustuksella. Kulukorvaus Carloksesta on 50 €.